21st Century shaving

11 december 2015 – Noemi
21st century shaving

Baarden anno 2015 zijn weer helemaal hip! Een lange baard of een gekrulde snor? Je ziet veel mannen ermee lopen. Wel is het belangrijk enige kennis te hebben van het verzorgen van zo’n baard of snor. Wil je ze mooi houden, dan is het gebruik van een goed product van essentieel belang. Prospector Co., Baxter of California en Mühle zijn met de trend mee gegaan en hebben producten ontwikkeld, speciaal voor het mooi houden van jouw baard en/of snor.

Prospector Co. heeft behalve zijn mooie, verzorgende producten voor snorren en baarden ook lijnen voor haar en lichaam. Zij verkopen shampoos, geurkaarsen, sets en zepen.

prospector co

Baxter of California is één van de eerste merken in zijn soort van baard en snor verzorgingslijnen. Het grooming merk is opgericht door Baxter Finley in 1965. Ze verkochten toentertijd één product en zijn nu uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan alleen baard en snor producten. Zo verkopen ze sets, body washes, gezicht crèmes en meer.

Baxter of california

Om alle bovenstaande producten te gebruiken heb je natuurlijk wel jouw scheerset nodig. Mühle is een merk uit Duitsland en verkoopt scheersets van hoogwaardige kwaliteit, bestaande uit een goede kwast, een scheermes met klassieke scheermesjes en een zeepbakje dat gemaakt is van verchroomd materiaal.

Muhle

Dus, voor alle mannen: Start shaving!