3 Unisex trends waarmee je altijd punten scoort

16 juni - Wendy
Unisex Trends

Omdat mode ook weleens makkelijk mag zijn hebben we 3 trends voor je gespot die dit seizoen zowel door mannen als door vrouwen gedragen kunnen worden. Deze trends kunnen eindeloos toegepast, gecombineerd en gedragen worden en zullen nooit misstaan. Te beginnen met de Boxy Tote.

De Tote Bag is al jaren populair en deze evaluatie op de bestaande trend zal naar verwachting minstens zo populair zijn. Niet alleen is de kenmerkende vormgeving van de Boxy Tote een hoogstandje wat betreft design, het rechthoekige model waarin minstens een schoenendoos past biedt ruimte voor tal van spullen zodat je nooit om tasruimte verlegen zult zitten.
Nadeel: gezien vrouwen doorgaans moeite hebben met het terugvinden van alles wat ooit in de tas is gestopt zal dat met deze ruime Boxy Tote niet anders zijn.

Heren dit is jullie kans om te laten zien dat jullie georganiseerder te werk gaan! Wij gaan verder met de Cyan Lenses. Dit zijn die zonnebrillen met de gekleurde glazen. De glazen beschermen niet alleen tegen de zon maar geven jouw look direct een futuristisch, modische touch. Dit item zul je de komende periode veelvuldig in streetstyle reports voorbij zien komen.

We sluiten af met de come back van de tennisschoen. Hoe blij zijn wij dat deze witte sneaker de afgelopen periode zulke populariteit heeft gewonnen! Makkelijker kan het ons niet gemaakt worden. Een witte sneaker kan werkelijk onder (bijna) alles gedragen worden, zit heerlijk en is perfect te dragen in de zomer!

Met bovenstaande trend items zul je de plank nooit misslaan en zou jij je zelfs nog in het pikkedonker zonder spiegel kunnen aankleden ;).

Boxy Tote

Boxy Tote Bag

Cyan Lenses

Cyan Lenses

Tennisschoenen
Tennisschoenen

Boxy Tote Bruin Smaak Amsterdam
Boxy Tote Zwart Royal Republiq

Cyan Lenses Black/Green Komono
Cyan Lenses Black/Gold Komono

Tennisschoenen Wit/Blauw ILC Company
Tennisschoenen Wit/Zwart Selected Homme
Tennisschoenen Wit/Blauw Nike
Tennisschoenen Wit/Zwart Australian Footwear


Bron: Trendstop, Locals United