3x Perfecte merken voor de feestdagen

10 november - Lisa

Feest-proof merken

Oh Dear! Wat is het afgelopen jaar snel gegaan. Voor we het weten is het al weer tijd voor de gezelligste tijd van het jaar: De feestdagen. Super leuk natuurlijk, want dat betekend niet alleen extra veel gezelligheid, maar voor ons als dames ook weer een geldige reden om te shoppen. Wij van Locals United helpen je alvast op weg met drie party-proof merken.

1. JOSH V
"There is no such thing as enough glitter!" En al helemaal niet tijdens de feestdagen. JOSH V is het daar helemaal mee eens, want bij dit Nederlandse modemerk is er geen gebrek aan glitters, pailletten en parels. Maar dan natuurlijk wel op een stijlvolle, luxueuze manier. Het motto van modeontwerpster Josh Veldhuizen? “JOSH V wants to make women look and feel spectacular!”

2. NIKKIE
Ook Nikkie Plessen weet wel raad met de feestdagen. De feestcollectie is pure glitter en glamour, jurken overladen met glitters en pailletten en prachtige glanzende stoffen als fluweel en leer. Maar ook als je niet all out wilt gaan kun je bij NIKKIE terecht, ook chique, ingetogen kledingstukken hebben een plaatsje in de collectie.  

3. Comma
De super vrouwelijke kleding van Comma is speciaal ontworpen voor de moderne vrouw. Met de snel wisselende collectie weet Comma de modebewuste vrouw het hele jaar door te inspireren. Voor de feestdagen heeft Comma ook weer een mooie collectie voor je samengesteld. Voor Comma geen uitbundige glitters dit jaar, maar mooie klassieke stoffen als velvet, satijn en kant.

Weet jij al welk merk een plaatsje in jou outfit voor de feestdagen verdiend?

Bronnen: Locals United