4 merken waar jij je ideale lenteschoen kunt vinden

10 mei - Nadine

We kunnen er niet meer omheen, het is lente! De terrassen stromen weer vol, we trekken massaal de natuur in en we zetten de bloemetjes weer buiten. YES! Ook is er weer plaatsgemaakt voor nieuwe outfits, waar een paar nieuwe zomerschoenen zeker niet mag ontbreken. Hoe heerlijk is het om je winterschoenen weer op te bergen en ruimte te maken voor een paar frisse, unieke zomerschoenen? Voor deze blog hebben wij onze webshop binnenstebuiten gekeerd en gezocht naar 4 merken waarmee jij je outfit weer een zomerse twist kunt geven.

Blackstone is een merk wat kwalitatief goede schoenen maakt die ontzettend makkelijk te combineren zijn. Dit merkt kent zijn oorsprong is ons eigen land en heeft nu een brede collectie neergezet voor zowel heren, dames en kinderen. De sneakers lijken erg basic, maar dat zijn ze niet! Iedere schoen wordt gekenmerkt door een unieke touch, zoals deze witte sneaker met limegroene nubuck of deze suede-grijze veterschoen. 

Wil je een zomerschoen, maar toch netjes erbij willen lopen? Neem dan eens een kijkje bij de collectie van Rehab. Ookal hebben de schoenen een Italiaanse look, het bedrijf is toch echt Nederlands en dat zie terug in de kwaliteit. Vooral de veterschoenen van Rehab zijn om erg enthousiast over te worden. Deze schoenen ogen niet alleen uniek, ze zijn te combineren in zowel je casual als business outfit.

Shabbies staan bekend om hun elegante leren laarsjes, die bij vrijwel bij iedere outfit passen. Ook gaan deze schoenen jarenlang mee waardoor een paar Shabbies een goede investering is voor je garderobe. Tegenwoordig maken ze niet alleen laarsjes, maar kun je ook slagen wanneer je een sneaker zoekt!

Kanna is een merk die je misschien nog niet kende, maar zeker de moeite waard is om een kijkje te nemen! Dit merk maakt echte zomerschoenen waar je makkelijk in kunt lopen zoals bijvoorbeeld deze instapschoenen en sleehakken.  

Wist je dat bij Locals United ook een aantal schoenenwinkels zijn aangesloten? Kijk bijvoorbeeld eens naar de shop van Groot Schoenmode uit Hoorn. Zo vind je direct alle bovengenoemde merken en meer!