5 redenen waarom Save the Duck jassen zo fijn zijn

25 april - Nadine

Bij zowel mannen als vrouwen zie je deze vrolijk gekleurde jassen steeds vaker in ons Nederlandse modelandschap verschijnen. Op het eerste gezicht lijkt dit een gewone jas, maar waarom begint dit merk zijn opmars te maken in Nederland en waarom zijn deze jassen zo fijn om te dragen?

1. Het materiaal van Save the Duck
Een Save the Duck jas kun je het hele jaar door dragen. De jassen zijn van speciale ademende nylon gemaakt waarbij de warmte binnen blijft. Hiermee blijf je zowel de lente, herfst als winter heerlijk warm. Daarnaast zijn deze jassen ideaal om te dragen als het regent, want ook tegen regen zijn deze jassen beschermt.

2. Diervriendelijk
De naam verklapt het eigenlijk al. Save the duck jassen zijn niet gemaakt van eendendons, maar van speciaal ontwikkeld PLUMTECH® technologie. Dit is kunstmatig dons, wat net zo zacht is en de goede eigenschappen behoudt van echt dons. Een ander voordeel van dit materiaal is het gewicht. Het is erg licht waardoor het heerlijk is om te dragen.

3. Stylisch 
Save the Duck jassen worden verkocht in allerlei kleuren en soorten. Van groen tot roze en van blauw tot wit. Vrijwel alle jassen van Save the Duck zijn gewatteerde jassen, maar bij Locals United vind je ook enkele regenjassen. Met een Save the Duck jas is je outfit een echte eyecatcher en maak je stormachtige dagen nét iets leuker.

4. Compact
Kijk je naar buiten en zit je te twijfelen of je een jas moet aantrekken? Met een Save the Duck jas kun je altijd op safe spelen. De jas is namelijk zo licht en compact dat je het gemakkelijk kunt opvouwen en in een tasje kunt doen. Zo sta je nooit meer onvoorbereid in de regen en ben je altijd voorzien van wat extra warmte.

5. Makkelijk in onderhoud
Save the Duck jassen kun je gewoon wassen en de jas is zo luchtig dat de jas ook gauw weer droog is. Zo hoef je niet lang te wachten en kun je gauw weer naar buiten met je jas.

Neem een kijkje in onze webshop en geniet binnenkort van al het comfort dat een Save the Duck jas je te bieden heeft.