MIX IT UP!

 

 

Noelle

 

Jaaa het is weer zover! Carnaval is in aantocht en dat betekent gekke kleuren en combinaties die je nog nooit eerder gemaakt hebt! Dit feest hoef je natuurlijk niet altijd te vieren met een kostuum, het kan ook heel fashionable met een te gekke outfit! Daarom zetten wij onze kleurrijkste items op een rijtje, aan jou om het te mix&matchen!

 

Heerlijk comfy en toch lekker gek? Dan is deze broek van 10Days echt iets voor jou! Door de wijde pijpen geeft het een grappige uitstraling en door de elastieke band met vetersluiting aan de bovenkant zit het erg comfortabel. Combineer dit met een stoere tijgerprint en je bent klaar voor een feestje! Liever een jeans? Ook dan is er genoeg leuks te vinden! Deze gouden jeans van MAC is lekker opvallend, hier steel jij sowieso de show mee! Tof te combineren met een apart printje, zoals deze feestelijke blouse van OBJECT.

 

 

https://www.localsunited.nl/10-days/broek-wide-leg-pinstripe-black/

https://www.localsunited.nl/mac/jeans-skinny-gold

https://www.localsunited.nl/lofty-manner/blouse-quinty-brown/

https://www.localsunited.nl/object/blouse-sophie-black-red/

  

Classy in pak? Nah, met carnaval mag het allemaal wel wat wilder! Deze grijze pantalon met ruitenprint bijvoorbeeld. Op zich niet direct feestelijk, maar wel goed te combineren met een andere printjes, waardoor het juist weer een grappige uitstraling krijgt.  Dit t-shirt van Scotch & Soda is hier een goed voorbeeld van. En hoe leuk is het shirt met de zebra? Daar kan zeker wel om gelachen worden. Met deze broek is je (foute) outfit helemaal compleet!

 

 

 

https://www.localsunited.nl/club-of-gents/broek-caden/

https://www.localsunited.nl/only-and-sons/t-shirt-zebra-black/

https://www.localsunited.nl/scotch-and-soda/t-shirt-caleidoscope-white-red/

https://www.localsunited.nl/scotch-and-soda/chino-slim-fit-chino-brown-3/