Add a little shine and glitter

16 december - Wendy

Feestelijke fashion items

We bevinden ons in de laatste maand van het jaar. De maand waarin de feestdagen centraal staan en waarin gezelligheid, feestjes en etentjes orde van de dag zijn. Loop je door de winkelstraten of ben je bezig met je periodieke online shopsessie dan word je in de maanden november en december bijna doodgegooid met feestelijke tops, jurken, blazers en accessoires. Hoe meer de (online) etalages je tegemoet glinsteren, des te meer komen wij in de feeststemming.

De decembermaand maakt van ons kleine ekstertjes die reikhalzend een glimp proberen op te vangen van al dat prachtigs. Ervaring leert dat het niet blijft bij alleen kijken. Want tijdens jouw Office Christmas Party of het jaarlijkse diner met jouw vrienden wil je toch op je opperbest voor de dag komen.

Toegegeven: we maken ons allemaal schuldig aan onbezonnen party shopping. Want wat is nou een betere reden voor uitbreiding van je wardrobe als Kerst en New Year’s Eve?! Echter verdwijnen al die modische pareltjes na een maandje feesten weer een jaar achterin je kast. Alle glitter, glans, zijn driedelig kostuum en jouw hoge hakken maken in de maand januari plaats voor de sportleggings, sneakers en hoodies die benodigd zijn om je goede voornemens voor het nieuwe jaar weer te verwezenlijken.

Toch jammer. Die met zorg aangeschafte party items kunnen namelijk perfect het hele jaar door gedragen worden. Je moet alleen even weten hoe! Combineer bijvoorbeeld een sequin rok met een goed stel sneakers en een casual sweater en je bent gekleed voor een leuke coffee date waarbij je een perfecte dosis sparkle aan je outfit hebt toegevoegd.

Speel met glitter, sparkle en glans in combinatie met stoere items, materiaal als leer en studs. Het geheel zorgt voor een speels en modisch geheel. Inspiratie nodig? Bekijk de voorbeelden hieronder!


Bronnen: Locals United

 

 

Golden Konfetti and fun! Excited for all the celebrations coming up! @moetchandon #sharethenow #moetmoment #ad

A photo posted by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on


Black More from today's look is now on the blog (link in bio) Have a great evening #ootd

A photo posted by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on


Golden This look is now up on the blog (link in bio)! Glitter and sparks! #ootd #sequins #revolve #revolveme

A photo posted by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on


Sequins Some sparkle! #sequins

A photo posted by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on