April Showers bring May Flowers

14 april - Wendy
April Showers bring May Flowers

April Showers bring May Flowers
Een dag zoals vandaag vraagt om een goed doordachte outfit. Het gezegde “April showers bring May flowers” komt uiteraard ergens vandaag. Hoe fijn het ook is dat we de afgelopen weken al regelmatig verrast zijn door een heerlijk lentezonnetje, we hebben ook regelmatig een flinke hoos regen moeten doorstaan. En zo’n enorme lente bui gaat je letterlijk niet in de koude kleren zitten. Zoals we de afgelopen maand hebben mogen ervaren, moeten we in de maand april overal op voorbereid zijn. Dit vraagt om een paar key items waarmee jij de maand geheel prepared kan doorstaan.

Voor de mannen zou ik willen beginnen met het bomberjack, een model jas die dit seizoen enorm veel te zien is en ons perfect beschermd tegen de heftige voorjaarsbuien die nog voor de boeg liggen. Dit bomberjack combineer je met een goede denim. Het voordeel van jeans in het voorjaar hoef ik niet eens uit te leggen toch? Meer dan eens hebben wij bij Locals United het betoog gehouden over de waarde van een goede jeans. Een kledingstuk wat haar toegevoegde waarde nooit zal verliezen en nooit een seizoen uit beeld zal verdwijnen.
Welk key item zorgt voor de ultieme casual look en is net zoals de jeans eeuwig tijdloos? Jawel; het witte shirt, of het nu een overhemd is, een t-shirt of een trui. Een wit shirt kan altijd en (bijna) overal! Stijl jouw outfit compleet met een paar fijne sneakers en je bent voorbereid op iedere mogelijke weersverwachting in de maand april.

Dames; we all love some fine jeans and white shirts don’t we?! Wat de mannen kunnen, dat kunnen wij ook. Te beginnen met een goede jas, geschikt voor het onstuimige voorjaarsweer. Laten we kiezen voor een leuke trenchcoat. In een eerder artikel hebben wij de waarde van de trenchcoat al eens uitgelegd en nog steeds zijn wij groot fan. De jas beschermd tegen regen en wind en is perfect te dragen over zowel jouw casual outfit als iets gekleeds. Wat is er nu mooier dan zomaar iets aanschieten en toch perfect gestyled voor de dag te komen. Om in de stijl van de mannen te blijven combineren we de trench vandaag met een goede skinny jeans (denk hierbij eens aan een mooi model van Denham) en een wit shirt. Less is in veel gevallen nog altijd more. Een paar semi chique veterschoentjes en jij bent voorbereid op een zonnige dag op het terras maar tegelijkertijd op een onstuimige bui op de fiets.

April showers May flowers

April showers May flowers

Bron: Locals United