Basically, not basic – de beste basics voor je outfit!

24 februari - Nadine

Basics

Soms heb je van die dagen dat je voor de kast staat en even niet meer weet wat je aan moet trekken. Sta je ’s ochtends voor je kast te staren en vraag je jezelf af wat je deze keer weer uit je kast moet halen? Maak het jezelf makkelijk en combineer je beste basics. Voor je het weet heb je alsnog een te gekke outfit bij elkaar! Basics saai? Absoluut niet! Zie hier het bewijs.

Eén van de merken die alles weet van prachtige basics is het merk BY-BAR. Dit Nederlandse label maakt heerlijke basics die je het hele jaar door kunt dragen. Niet geheel onbelangrijk: de items zijn perfect met elkaar te combineren. Ideaal om iedere keer weer goed voor de dag te komen.

Om je casual outfit iets minder basic te laten lijken hebben wij aantal tips en tricks voor je. Combineer bijvoorbeeld meerdere materialen in diverse texturen met elkaar. Combineer bijvoorbeeld wol, suède en leer met elkaar of een jeans met een katoenen shirt en een leren jasje. Op die manier maak jij je outfit op een gemakkelijke manier een stuk interessanter en lijkt het allesbehalve basic.

Naast de juiste materiaalkeuze kun je ook kiezen voor bijzondere kleurencombinaties. Al langere tijd zien we pastelkleuren veel terugkomen. Deze vrolijk, maar zachte lentekleuren zijn niet alleen een pareltje voor het oog maar combineren ook nog eens lekker samen!

Enthousiast geworden? Bekijk onze gloednieuwe lente collectie! 


Bron: Locals United