Bijzondere merken van eigen bodem!

3 april - Nadine

Ons land is een klein puntje op de wereldkaart, maar de Nederlandse fashionindustrie heeft Nederland wel groter op de kaart gezet! Een aantal merken zijn bij vrijwel iedereen bekend, maar veel mensen zijn nog erg verbaasd over het feit dat deze uit Nederland komen.  In de collectie van Locals United vind je een aantal grote Nederlandse merken waaronder Scotch & Soda, G-star en DSTREZZED. We mogen trots zijn op deze merken die Nederland rijk is en daarom hebben wij deze merken speciaal voor jullie uitgelicht.

1. G-star
G-star, wie kent het niet? Misschien is dit wel het bekendste Nederlandse merk! Dit bedrijf is geboren in Amsterdam en inmiddels te koop in maar liefst 62 landen! Dit merk is groot geworden door de denim die zij maken. G-star is niet vies van experimenteren en maakt daarom jeans van ruwe materialen tot extreem gebleekt! Bij Locals United vind je een enorm grote collectie met onder andere G-star jeans, G-star T-shirts en G-star jassen!

2. Scotch & Soda
De naam klinkt totaal niet Nederlands en als je naar de reclame-uitingen kijkt dan zou je niet eens denken dat dit merk uit Europa komt. Toch is het echt waar, Scotch en Soda is een Nederlands merk en kent zijn oorsprong in, hoe kan het ook anders, Amsterdam! Voor velen is dit een verassing, maar dat is ook niet zo gek. Dit merk laat zich namelijk inspireren door de wereld! Daardoor is Scotch & Soda kleding dan ook uniek en excentriek te noemen. Natuurlijk ontbreekt dit merk niet in onze online collectie! 

3.DSTREZZED
Net als bij Scotch & Soda verwachten veel mensen ook niet dat dit merk Nederlands is. Dit is niet het enige wat de meeste verrast. Je zou namelijk verwachten dat zo’n merk gevestigd is in een grote stad als Amsterdam en Rotterdam, maar niets is minder waar. Dit internationaal bekende merk is gevestigd in Lijnden, een Noord-Hollands dorp met maar 914 inwoners! Het is verbazingwekkend hoe dit bedrijf gegroeid is. Het bedrijf is namelijk nog maar 7 jaar jong! Bij Locals United vind je een grote collectie van dit mooie merk. Je vindt er onder andere DSTREZZED jassen, DSTREZZED broeken en DSTREZZED T-shirts!