Blouses voor elke gelegenheid!

21 april - Nadine

Of je nou een outfit zoekt voor een dagje kantoor of een outfit voor een vrije zondag, een blouse is altijd een goed idee! Zowel voor vrouwen als mannen is het hebben van een paar goede blousen altijd een echte key essential en kun je er nooit genoeg hebben. Daarnaast gaan blousen vaak lang mee in tegenstelling tot andere kleding, simpelweg omdat de stof vaak beter is. Was na was. Gelukkig is er ontzettend veel variatie mogelijk met blousen en is er voor iedere gelegenheid wel een blouse die daarbij past.

Ook op het gebied van blousen zijn er een aantal trends zichtbaar. Veel vrouwen lopen in een blouse met een opvallende print en knopen het dicht tot de kraag. Dit zorgt voor een vintage effect en daarnaast is dit erg gemakkelijk te combineren op een broek in een basic kleur. Daarentegen is de witte blouse al jaren zeer geliefd en lijkt dit item nooit uit de mode te komen. Is het niet gewoon een basic? Niet helemaal. Witte blousen heb je in allerlei soorten. Van oversized tot slim en van kant tot open schouders. Je kunt er alle kanten mee op.

Voor een strakke outfit voor naar kantoor is een blouse ook altijd een verstandige keuze. Er is alleen niets vervelender dan blousen die je broek uitkruipen. Daarvoor is de bodyblouse het leven in geroepen. Dit is vaak een getailleerde blouse die vastgeknoopt wordt aan de onderkant en over je ondergoed heen gaat. Ook zijn er een aantal oversized blousen die over je broek heen vallen waarmee je dit probleem voorkomt. 

Een mooie blouse kan ook nog meer tot zijn recht komen wanneer je dit draagt onder een mooie blazer of trui met een ronde hals. Ook kan een goede jeans erg meehelpen met het verfraaien van je blouse. Bij een witte blouse past vrijwel iedere jeans of broek, maar draag je het liefst een blouse met print? Probeer dan eens een destroyed jeans met een paar bijpassende sneakers.

Nieuwsgierig geworden? Bij Locals United vind je een grote collectie met blousen voor zowel dames als heren.