Business Fashionable

17 februari - Nadine

Business Fashionable

‘’Het nieuwe werken’’ is een alom bekende term op de werkvloer. Anno 2017 zijn we flexibel en dynamisch. Bij deze nieuwe manier van werken hoort natuurlijk ook een nieuwe look. Kleren maken de man (of vrouw) en bij Locals United begrijpen wij dat als geen ander. Wij hebben alle essentials voor je op een rij gezet waarmee jij je dag op kantoor nóg leuker kunt maken.

Het combineren van goede basisstukken legt een basis voor een goede outfit, waarmee je goed voor de dag komt en waardoor meetings ineens een stuk interessanter worden. Vroeger wilden bedrijven business kleding in de kleuren zwart, grijs en wit, maar inmiddels is er ruimschoots plaats gemaakt voor kleur. Daar worden we blij van en daarom staan we te popelen om je te adviseren.

De basis van je outfit is belangrijk. Investeer bijvoorbeeld in een goede pantalon, een mooie colbert en maak het af met een stel pumps. (Wie zegt dat zakenkleding niet fashionable kan zijn?!) Maak je outfit compleet met een gekleurde sjaal, bijzondere schoenen of een opvallende riem.

Voor mannen geldt op gebied van business kleding net iets anders dan voor vrouwen. Er wordt nog steeds vaak gezegd ‘’een pak maakt de man’’ en daar zijn we het roerend mee eens. Dit is al te realiseren met een goede pantalon, overhemd en een blazer. Merken als Seven Dials, Brixon en Bertoni hebben dat goed begrepen en hebben zelf kostuums gemaakt om het de mannen wat makkelijker te maken.

Naast de basisstukken is het voor zowel mannen als vrouwen natuurlijk leuk om er een eigen draai aan te geven. Voeg bijvoorbeeld wat kleur toe aan je basic outfit of zorg voor een mooie matchende tas. Ook het dragen van opvallende sokken kan zorgen voor een leuke mix van prints.

Uiteindelijk is het allerbelangrijkste ‘’Dress how you want to be addressed’’. Zorg dat je outfit past bij het beeld wat je graag wilt dat anderen mensen van jou hebben en voel je vooral comfortabel en jezelf.

Bron: Locals United