(Cyber) Monday, nothing a bit of shopping can't fix!

27 november - Nikki

Vandaag is het zover: het is weer Cyber Monday! Heb jij afgelopen Black Friday (en zaterdag en zondag) nog niet jouw ultieme aankoop gedaan? Dan kan dat vandaag nog de hele dag!

Cyber Monday is in het leven geroepen door webshops die ook mee willen doen aan de Black Friday gekte! Zo is Cyber Monday de “online Black Friday” geworden! Dus dit betekend voor jou dat er nog langer en meer aanbiedingen beschikbaar zijn!

Oorspronkelijk waren Black Friday en Cyber Monday het startsein voor de cadeau inkoop periode, met kerst en Sinterklaas in het vooruitzicht! Je kan al die kortingsacties natuurlijk gebruiken voor de leukste cadeaus, maar wat is er nou leuker dan winkelen voor jezelf met veel korting?! Dus eigenlijk zijn deze dagen een win-win situatie voor jou!

Wij zorgen ervoor dat je genoeg keuze hebt uit de beste en meest interessante merken. Daarom komt onze speciale collectie vol met aanbiedingen onder andere tussen de collecties van de volgende winkels vandaan: Manders, La Spada, Ultimo Mode, Reykjavik en De Ridder Schoenen! Zij hebben voor jou het leukste assortiment samengesteld met de unieke kortingsacties! Deze vind jij op DEZE pagina!

Veel shopplezier, want:
“It’s SHOP o’clock somewhere”Bron: Locals United.