De leukste gifts voor ieder budget

17 november - Lisa 

de leukste gifts voor ieder budget

Nog steeds zoekende voor hét cadeau voor de feestdagen? Wij geven je gift tips voor ieder budget!

Onder de 10 euro: Happy Socks
Sometimes you just need a splash of colour. En zo is het! Ook sokkenmerk Happy Socks is het daar helemaal mee eens, want wie zegt dat sokken altijd zwart moeten zijn? Met deze vrolijk gekleurde sokken maak je gegarandeerd iemand blij. Heb je iets meer te besteden, dan kun je ook gaan voor een Happy Socks giftbox. Drie paar van deze kleurrijke sokken zitten dan verpakt in een mooi doosje, helemaal klaar voor onder de kerstboom.

Happy socks

 

Onder de 20 euro: Klein Geluk
Geef jij een armband van Klein Geluk cadeau? Dan weet je zeker dat jij iets unieks weggeeft. De armbanden van Klein Geluk zijn handgemaakt en daarom is geen enkel exemplaar gelijk. Bestel je een armband van Klein Geluk, dan wordt het geleverd in een mooi doosje, wat ook nog eens milieuvriendelijk is. Met Klein Geluk zit je dus altijd goed!

 

Onder de 30 euro: YAYA kandelaar
Wil jij iets bijzonders weggeven, kies dan voor de YAYA kandelaar. Deze kandelaar is uniek in zijn soort, omdat deze kubusvormige kandelaar meerdere verdiepingen heeft. Met dit sfeervolle cadeau maak jij iedereen blij!

kandelaar

 

Onder de 40 euro: De Orbitkey
Op zoek naar een stijlvol cadeau dat ook nog eens praktisch is? Ga dan voor de Orbitkey. Met de Orbitkey behoort de traditionele sleutelbos tot het verleden, want deze tool transformeert iedere sleutelbos in een chique accessoire. Met deze musthave zijn ook een irritante, rammelende sleutelbos en krassen op je telefoonscherm verleden tijd. Een Orbitkey is het perfecte cadeau voor zowel mannen als vrouwen, ideaal dus.

Orbitkey

 

 

 

Onder de 50 euro: Baxter of California
Last but not least: De huidverzorging van Baxter of California. Met dit luxe pakket kunnen mannen in drie eenvoudige stappen hun huid verzorgen. Baxter of California zorgt ervoor dat jij instant klaar bent voor de feestdagen, want de producten zitten al verpakt in een stijlvolle cadeauverpakking.

Baxter of California

 

Bekijk op Locals United het hele assortiment aan gifts voor ieder budget!

Bronnen: Locals United