De piste op in style

29 december - Nina

De piste op in style

Nu het volop winter is, is het natuurlijk ook weer tijd voor wintersport. Dat betekent weer een goede reden om te winkelen: je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen op de piste!

Ik hoor je denken: heb ik echt nog een nieuwe wintersport outfit nodig? Ja, dat heb je zeker! Al is het alleen maar om te kunnen afwisselen. Gelukkig voor jou, eindigt het ook niet alleen bij een jas, maar kun je een hele outfit bij elkaar zoeken en fijn mixen en matchen.

Wil je graag opvallen terwijl je de piste af sjeest, dan is deze jas misschien wel wat voor jou! Of voor de heren zou dit hem best wel kunnen worden. Bij zo’n opvallende jas hoort natuurlijk ook een goede helm en zonnebril om het mee af te stijlen! Misschien wil je liever verhullen dat je toch niet zo goed kunt skiën of snowboarden als je van te voren had gezegd en ga je voor een onopvallende kleur. Met deze jas val jij helemaal weg tussen al dat wit en met een grote skibril op, ziet niemand toch dat jij het bent!

Je kunt helemaal losgaan en iedereen overdonderen met je gevoel voor stijl, niet alleen tijdens het uit eten gaan na een lange dag op de piste, maar ook erop! Neem rustig de tijd om een outfit te vinden die helemaal bij je past en stap met nog wat meer zekerheid de sneeuw in! Wij wensen je alvast een goede vakantie! Break a leg!


Bronnen: Locals United