De prachtige plantenhangers van JARDINIQUE

18 december 2015 - Noemi
Plantenhanger Jardinique

JARDINIQUE is een nieuw hangsysteem, een handgemaakte plantenhanger van geknoopt touw. Het touw is er in verschillende materialen en kleuren en biedt een hartstikke leuke en innovatieve manier van decor in je huis. Dus woon je in een studentenhuisje of in een studio? Of wil je simpelweg op deze leuke, nieuwe manier een plantje in je tuin hangen? Met een JARDINIQUE zit je goed.

Koord Jardinique

Jouw JARDINIQUE, jouw sfeer
JARDINIQUE bespaart je ruimte in je huis en in je tuin. Je laat de JARDINIQUE op een gemakkelijke manier op je eigen behoeftes aansluiten. Door er een pot met planten of bloemen in te hangen, vrolijk jij je huis op. Of plaats er een doorzichtige pot met kaars in en creëer een fijne sfeer. (Zorg er dan wel voor dat het een hitte bestendige pot is; de JARDINIQUE moet natuurlijk niet te warm worden!) Hang de plantenhanger op en creëer jouw eigen kunstwerk. Natuurlijk kun je meerdere JARDINIQUE’s bij elkaar ophangen, zodat jij jouw eigen, grafische kunstwerk hebt. Het is maar net wat jij mooi vindt.

Exclusief online bij Locals United: JARDINIQUE
JARDINIQUE is online exclusief bij Locals United verkrijgbaar. Het product is nieuw! Wees de eerste met een JARDINIQUE in je huis of in je tuin en zet de trend voort bij jouw vrienden of familie.

Plantenhangers Jardinique sfeerbeeld

Het perfecte cadeau
Houden je moeder of vader van tuinieren, of ken je iemand die naar een studenten woning gaat? Twijfel niet en geef een JARDINIQUE cadeau. Tenslotte is iedereen blij met een beetje groen in huis :) 

TIP: leuk om als kerstcadeau te geven!