De winter is pas net begonnen

15 januari 2016 – Noemi
Winterjassen Giacomo

Het is inmiddels alweer januari en gek genoeg begint in Nederland de winter nu pas. In Groningen vriest het en schaats je op de weg, terwijl het in de rest van het land alsmaar regent. Het lijkt erop dat we ook in Nederland, alsnog een paar koude en winterse weken tegemoet gaan.

Nu al aan je lente- en zomerkleding denken hoeft dus eigenlijk nog niet. Tenzij je natuurlijk als eerste met de leukste nieuwe trends mee wilt gaan. Maar door de late komst van het koude weer, heb jij wel een voordeel op je winterkleding, die is ondertussen namelijk alweer in de sale!

Je grootste voordeel haal je uit de winterjassen, ze gaan een paar jaar mee en je hebt ze elke winter weer nodig, dus wat is er voordeliger dan ze nu te kopen. Hieronder lichten we een aantal jassenmerken toe.

Airforce:

Het merk Airforce staat bekend om zijn ruime assortiment aan winterjassen. Een goede prijs kwaliteit verhouding is belangrijk en door de altijd goed gewatteerde modellen, hoef jij het niet koud te hebben deze winter. Het is belangrijk dat een winterjas er goed uitziet en past bij jouw eigen stijl. Airforce biedt jassen in veel verschillende kleuren en modellen. Ook beschikken enkele modellen over een bontkraag.

Giacomo:

Het van oorsprong Nederlandse jassenmerk Giacomo biedt mooie jassen voor dames, van uitstekende kwaliteit. Giacomo verkoopt lange jassen en korte jassen, gewatteerde jassen, parka’s, mantels en imitatie bontjassen. En de jassen worden geproduceerd in verschillende kleuren; keuze genoeg dus.

Moscow:

Kenmerkend aan de Moscow jassen is de hoogwaardige kwaliteit van het stofgebruik. Er wordt gewerkt met verschillende stoffen zoals: kasjmier, bamboe, pima katoen en pure wol. Hierdoor hebben de Moscow jassen een hoog draagcomfort. De Moscow jassen zijn mooi door de eenvoud van de modellen en de vrouwelijke vormen. Je vindt ze veelal in vergrijsde tinten en in pastel tinten.

Woolrich:

Woolrich is een merk dat al 180 jaar bestaat. In het begin maakte Woolrich alleen producten van wol, later werd hun assortiment uitgebreid. Het merk is zo bekend om de reden dat de jassen je goede warmte en draagcomfort geven. Ook zijn de jassen stijlvol wat natuurlijk een pluspunt is. Woolrich biedt behalve jassen ook gewone kleding. De kleding wordt gemaakt met als doel stijlvol te zijn, maar ook om je altijd warm te houden in de koudste periodes.

Naast bovenstaande merken zijn er nog veel meer merken in de sale! Dus pak je kans en koop een winterjas die bij jou past en jaren mee gaat!