Essentials voor je koffer

30 mei - Nadine


Eindelijk staat de zomer voor de deur en daarmee ook de vakanties! Heerlijk slenteren over de boulevards, cocktails drinken op het strand en met je tenen in het zand. De rokjes, shorts, zomerjurkjes en slippers kunnen weer uit de kast getrokken worden. Ieder jaar is het toch weer een uitdaging om de koffer te vullen met items waarmee je een heerlijke vakantie mee tegemoet kunt gaan. Voor deze mooiste dagen van het jaar hebben wij een blog geschreven met 4 items die ideaal zijn om mee te nemen.

1. Essential basics
Of het nou 30 graden is of het keihard gaat regenen, basics kunnen altijd van pas komen! Met basics kun je gemakkelijk combineren waardoor je eenvoudig meerdere kledingstukken een outfit kan samenstellen die past bij het weer. Onder andere By-Bar maakt mooie basics. Dit Nederlandse merkt maakt kleding die je overigens ook de andere seizoenen kunt dragen. Deze items zijn nooit misplaatst in je koffer!

2. Sun protection
Wanneer je naar de zonnige bestemmingen gaat is het natuurlijk belangrijk om jezelf te beschermen tegen de zon. Naast de bekende fles met zonnebrandcrème kun je ook nog één van deze stijlvolle zonnebrillen meenemen van de merken Komono of See Concept.  

3. Be ready for a swim
Wanneer je naar een vakantie gaat met tropische temperaturen mag je bikini of zwembroek natuurlijk niet ontbreken. In onze webshop vind je bikini’s van Protest, Beachlife, Boho Bikini’s en Cyell. Voor mannen hebben we ook een ruime collectie met merken zoals Ramatuelle, Shiwi en Kultivate!

4. Neem altijd een extra tas mee
Naast je handtas en koffer is het altijd handig om een extra tas mee te nemen. Ideaal om mee te nemen naar het strand. Het beste is om een lichtgewicht tas mee te nemen en niet al te groot is. Kijk bijvoorbeeld even naar deze tas van Rains.