Feestelijke Verbouwingsdagen Holzhaus Cronjéstraat

21 maart - Wendy
Holzhaus Cronjéstraat Haarlem

Nummer één winkelstad 
Even ten Westen van Amsterdam vind je het mooie Haarlem. De stad is eerder benoemd als nummer 1 winkelstad van Nederland. En dit is uiteraard niet zonder reden. Haarlem kent een zeer uitgebreid centrum met een grote variatie aan mooie winkels. Haarlem bestaat uit een sfeervol, monumentaal centrum en heeft ook net buiten het centrum bijzondere plekken waar je de leukste winkels tegenkomt. Naast de ‘Gouden Straatjes’ die zich in het centrum bevinden en hun oorsprong vinden in de Gouden Eeuw zijn ook de winkelgebieden net buiten het centrum erg geliefd. Eén van die winkelgebieden is de Generaal Cronjéstraat. Dit uitgebreide winkelgebied biedt een zeer gevarieerd winkelaanbod waar al jouw shopping behoeftes rijkelijk vervuld zullen worden!

Holzhaus
Eén van die bijzondere winkels die je in de Cronjéstraat in Haarlem zult vinden is Holzhaus. Een kledingboetiek voor zowel dames als heren waar je terecht kunt voor merken zoals: Bruun & Stengade, PME Legend, Tramontana, Modström, DSTREZZED, Nümph, Anerkjendt, Pepe Jeans, No Excess en meer.

Feestelijke Verbouwingsdagen
Momenteel is Holzhaus druk aan het verbouwen waardoor de winkel zeer binnenkort een enorme extra ruimte aan het winkelgedeelte kan toevoegen. Een team van professionele mannen is al weken druk bezig met de realisatie van deze grootschalige verbouwing. Het bestaande magazijn zal bij de winkel worden betrokken waardoor er een nieuwe corner zal ontstaan van maar liefst 70m2! Op het moment zit Holzhaus nog in de stofwolken maar vanaf woensdag 23 maart t/m zaterdag 26 maart zullen er Feestelijke Verbouwingsdagen gehouden worden waarbij leuke give aways klaarliggen. Daarbij maken klanten van Nümph, Anerkjendt en Pepe Jeans kans om het aankoopbedrag van hun fashion buys terug te winnen! 

Uiteraard wordt de lancering van de nieuw verbouwde winkel mét nieuwe corner feestelijk gevierd en is iedereen welkom om de boetiek te komen bewonderen. Zowel de sale als de nieuwe collectie zal in de winkel gepresenteerd worden en dit alles kun je shoppen onder het genot van lekkere hapjes en drankjes!

Ben jij wel toe aan een dosis fashion inspiratie, ga dan vooral langs bij Holzhaus in de Generaal Cronjéstraat Haarlem tijdens de Feestelijke Verbouwingsdagen!

Holzhaus
Generaal Cronjéstraat 61
2021 JC Haarlem

Holzhaus Cronjéstraat

Bron: LocalsUnited, Holzhaus Cronjéstraat