Festival Jurkjes

6 mei - Wendy
Festival Jurkjes

De zomer is volop in aantocht, de eerste outdoor festivals van dit jaar zijn een feit en daarmee is het festival seizoen officieel begonnen! Dit vraagt om nieuwe outfit inspiratie. En waar vind je betere festival looks dan op hét festival van het jaar, namelijk Coachella. In april vond het meest bekende en populaire festival van het jaar plaats in de US. Menig festival ganger droomt ervan om dit twee weekenden durende feest een keer mee te maken. En celebrities houden massaal een plekje in hun agenda vrij om bij dit evenement aanwezig te kunnen zijn. Wat ons betreft dé plek bij uitstek om op zoek te gaan naar de beste festival looks voor aankomend seizoen. En ondanks dat wij er helaas niet in levende lijve bij konden zijn, hebben wij toch een dosis Insta Inspiratie opgedaan. Het leek ons daarom leuk om de nodige festival toppers uit onze eigen collectie voor je op een rijtje te zetten!

Wanneer je denkt aan de perfecte festival outfit, denk je aan bohemian outfits met fringes of romantisch kant. Lieflijke jurkjes of stoere shorts die perfect gecombineerd kunnen worden met goede boots, fijne sneakers of sexy hakken. Vandaag lichten wij graag een aantal ultieme boho jurkjes uit die we combineren met de nodige accessoires.

Jurkjes
Esqualo jurkje met romantisch wit kant en halflange mouwtjes.
Saint Tropez jurk van faux suede, perfect met een stoer laarsje op een wat frissere dag.
Esqualo green fringe, een verfrissende kleur waarmee je zeker opvalt. 
Supertrash fringe jurk. Een simpel maar sexy jurkje die je nog perfect kunt afstylen met een mooi denim jasje en veel accessoires!
Blend She dress. Een comfortabel, lieflijk jurkje waar je perfect in kunt bewegen en die op alle mogelijke manieren is te combineren.

Zie hieronder onze selectie aan accessores die jouw outfit geheel in stijl compleet maken. Kies voor een zonnebril van Komono of See Concept, een stoere armband van Hooked of een mooie hoed van Circle of Trust.

Kijk voor passende schoenen eens bij Paul Green, Billi Bi of TOMS. Uiteraard vind je de gehele collectie schoenen online via Locals United.


Festival Jurkjes

Festival Accessoires

Festival Schoenen

Bron: Locals United, Coachella