Flitsend door naar de lente en de zomer!

22 maart - Karlijn

Seizoenskleuren

Met de officiële start van de lente is er nu helemaal geen excuus meer om niet te gaan shoppen voor het lente en zomer seizoen. Lente en zomer staat over het algemeen voor kleurrijkere mode, maar dit seizoen is het al helemaal feest! Dit seizoen staat in het teken van knallende kleuren. Tijd om de kleurentrends van 2017 met je te delen!

Verfrissend koel blauw, zonnig geel, vlammend oranje, fuchsia roze en geelgroen. Deze kleuren zal je veel voorbij zien komen dit seizoen. Dit zijn geen kleuren voor mensen die niet van opvallend houden, want met kleuren in deze outfits spring je er zeker uit.

Deze felle kledingstukken kun je combineren met rustigere kleuren, maar je kunt ook nog wat gewaagder voor een all-colour outfit gaan.

Voorjaarskleuren
1. Broek geel
2. Sjaal groen
3. Vest fuchsia
4. Jurk groen
5.Vest geel

Voor de mensen die niet van felle kleuren houden, niet gevreesd, er zijn ook wat rustigere kleuren die dit seizoen helemaal trend zijn. Wat dacht je van denim blauw, diep donkerblauw, boerenkool groen of hazelnoot beige. Ook prachtige diepe kleuren, maar dan een stukje minder opvallend.

Zomerkleuren

1. Jurk donkerblauw
2. Blazer lichtblauw
3. Shirt donkergroen
4. Jurk lichtblauw
5. Top donkerblauw


Bron: Spring-summer 2017 fashion trends van Pantone, Locals United