Gifts, gifts, gifts

Nog meer keus!

26-11-2015 Noemi
Cowboysbag

Hier is dan deel twee met nóg meer tips voor Kerst en Sinterklaas. Ben je er de vorige keer niet uitgekomen? Dan hopen wij je hieronder alsnog te inspireren!

Muziek

Jaren 20 fan in huis? Dan is de Crosley platenspeler perfect als cadeautje voor de liefhebber.

Huisgeuren

Een geurtje in huis is altijd lekker, het zorgt voor het ultieme thuis gevoel. Ga jij voor een frisse geur van limoen of juist een warme bosgeur? Het is aan jou! Met de Zenology huisparfums heb je keuze uit verschillende geuren. Voor ieder een ander.

Sleutelhangers

Ken je iemand met een saaie sleutelbos en wil jij die opvrolijken? Heeft je vader een nieuwe auto? Gaat je zus uit huis? Geef ze een sleutelhanger van Orbitkey. Ze zullen altijd denken aan jou als ze de sleutelbos gebruiken met jouw sleutelhanger eraan. 

Portemonnees & Tassen

Portemonnees zijn handig voor zowel dames als heren! Je pinpas, creditcard en contanten moet je toch ergens kwijt? Voor heren is er het mooie merk Secrid, waarin je pasjes niet verbuigen. Voor dames ga je bijvoorbeeld voor een Paul’s Boutique portemonnee. Je kunt hierbij ook nog een matchende Paul’s Boutique tas kopen. Of geef je liever een Cowboysbag? Koop deze items wel gericht op stijl en smaak.

Horloges

Een horloge is een mooi cadeau en het is stylish omdat het je look afmaakt. Horloges zijn er in verschillenden kleuren en maten, met schakels of juist met leren bandjes. Je hebt een enorme keuze mogelijkheid als je beslist om dit cadeau te geven. Kies je een horloge van Timex of een horloge van Komono.

Sieraden

Ringen, kettingen, oorbellen, armbanden en ga zo maar door. Je hebt sieraden voor mannen en voor vrouwen in ontelbare hoeveelheden. Als je een sieraad koopt voor een dame zullen ze er altijd blij mee zijn. Voor heren is het pas een ‘go’ als je weet dat zij van sieraden houden.

Geuren & Parfums

Parfum is lekker en wie wil er nou niet lekker ruiken? Precies. Parfum is dus een perfect cadeau voor dames én heren. We bieden allerlei verschillende geuren: fris, zoet, fruitig, warm en ga zo maar door. Je vindt bij ons parfums van Thirdman en Floris London, maar ook bijvoorbeeld de geur Barfly van Scotch & Soda is bij ons online te vinden.

Happy shopping!