Gifts, gifts, gifts

Zo veel keus

20-11-2015 NoemiHappy Socks

Sinterklaas en Kerst komen er weer aan! En in de tussentijd heb je waarschijnlijk geen flauw idee wat je moet kopen voor je broers, zussen, mama’s, papa’s, vriendjes, vriendinnetjes, tante’s, ooms en ga zo maar door. Wat je wél weet is dat er onder die boom cadeautjes moeten komen te liggen. Daarom geven wij jou een paar handige cadeau tips voor Kerst en Sinterklaas.

Sokken

Werkt jouw man in pak? Dan zijn modieuze en opvallende Happy Socks sokken of Heroes on Socks sokken een heel goed cadeau. Zoals jij al zult weten zijn sokken een statement op de werkvloer. Deze sokken kun je ook aan je opa geven, of aan je oom, of je vriendje. Een paar modieuze sokken voor mannen in huis is altijd welkom. Uiteraad kan je sokken ook aan dames cadeau doen!

Boxers

Ook boxers zijn een leuk cadeau. Je vindt bij ons Björn Borg boxers, Muchachomalo boxers, Scotch & Soda boxers en meer. Het maakt niet uit hoeveel je ervan hebt. Kies boxers en boxershorts met print of juist met een effen kleur. Je man, vriend, opa, broer, papa en oom zullen altijd blij zijn met dit cadeau.

Petten & Hoeden

Het merk Brixton verkoopt de mooiste hoeden en petten! Heel veel jongens dragen petten en sommige meiden dragen sjieke hoeden. Wees er eerst zeker van dat ze de hoed of pet gaan dragen en overweeg dan pas of je dit cadeau koopt.

Brillen & Zonnebrillen

Ga je met je familie of vrienden op wintersport? Geef ze dan een goede wintersport zonnebril van Sinner cadeau, die kun je dan goed gebruiken! Blijft iedereen gewoon in Nederland met Kerst? Dan kun je ze natuurlijk ook alvast een zonnebril van Komono of See-Concept geven, voor wanneer het weer zomer wordt in Nederland. Als tweede optie kun je ook een See-Concept leesbril geven; let dan wel op de sterkte van de glazen.

Volgende week komen er nog een paar cadeau tips bij, dus heb je niets aan deze tips gehad? Treur niet en wacht nog één weekje, misschien zit daar jouw perfecte cadeau bij. Happy shopping!