Goed voorbereid op wintersportvakantie met Icepeak!

12 Januari 2017 - Nikki

banner

 

Om jouw goede voornemens vol te houden wat betreft sporten, is er natuurlijk maar één sport welke echt leuk is om te doen: wintersport! De tijd voor de wintersportvakanties is weer aangebroken en dat betekent dat je weer opzoek moet naar de leukste ski/snowboard outfits. Wij willen jou daarom kennis laten maken met één merk in het bijzonder: Icepeak.

 

Icepeak is een allround wintersportmerk voor dames, heren en kinderen. Zij weten functionele en kwalitatief goede wintersportkleding er leuk uit te laten zien voor iedereen. Wat natuurlijk de perfecte combinatie is! Het assortiment van dit mooie merk is erg breed. Zij hebben voor jou de leukste wintersportjassen, broeken en pully’s. De wintersportjassen van Icepeak zijn water –en winddicht en toch ademend, hierdoor zijn ze perfect voor jouw ski of snowboardtripje!

 

De kleding van Icepeak heeft tal van vooruitstrevende en innovatieve toepassingen. Zo wordt het gebruik -en draagcomfort, de fashionable ontwerpen en de technologische toepassingen perfect en alleen nog maar beter met elkaar gecombineerd.

 

Ben je net zo enthousiast geworden als wij over dit merk? Bij onze local hero Sport ’N Styles is dit wintersportmerk te verkrijgen en daarom vind je de artikelen ook op bij ons op de site. Kijk snel op DEZE pagina voor de leukste artikelen van Icepeak!

 

Een fijne en fashionable wintersport toegewenst!