Hello Valentine

8 februari 2016 - Wendy
Valentijnsday

14 februari nadert in rap tempo. Een datum die wordt gevierd door ieder verliefd koppel en gevreesd door zij die dit jaar geen woest aantrekkelijke wederhelft aan hun zijde hebben.
Laten wij de dag van de liefde vieren en mocht jij nou diegene zijn die dit jaar geen partner in crime heeft, grijp dan deze dag aan om jouw bestie in het zonnetje te zetten.

Wij zetten graag de beste Valentine Gifts voor jou op een rij: 

Best Gifts voor alle Romeo’s onder ons: Ook mannen dragen accessoires en daarom begin ik deze gift selectie met de Buddha to Buddha armband genaamd Edwin. Een robuuste, massief zilveren armband met een stoere schakel siert zonder twijfel prachtig aan de pols van jouw lover. (Dit cadeau vergt een kleine investering, maar garandeert jou de rest van het jaar een gelukkige partner ;)
Een andere cadeau aanrader komt van het merk Baxter of California; fijne crèmes en scheerbenodigdheden voor hem in een stoer en mannelijk jasje. Vervolgens komen we bij de Pig & Hen armband; met het motto “Stronger than steel” zijn deze armbanden stoer, modisch en enorm sterk. Als laatste in het rijtje van beste cadeaus voor jouw man staat Panama 1924. Een lekker luchtje is altijd leuk om te geven en bovendien heb je er zelf ook wat aan wanneer jouw lover extra lekker ruikt ;) 
Valentines Gift Men

Best Gifts voor onze Julia’s: Alle mannen; opgelet. De volgende Gift List is voor jullie en cadeau succes is hiermee gegarandeerd. Met deze mooie top van het merk Josh V met de tekst ‘Love me like you do’ maak je jouw Julia zeker blij. Een top, een tas, een sjaal een goed paar hakken.. Eigenlijk maak je ons hiermee altijd ontzettend blij ;) Verder met wat accessoires; dit schattige armbandje met subtiele bedel in de vorm van een hartje kunnen wij vast en zeker combineren met onze Valentijns outfit en brengt jouw liefdesboodschap vast en zeker over. Uiteraard moeten we ook thuis enige romantiek kunnen aanbrengen en aangezien je nooit genoeg kaarsjes kunt hebben is dit exemplaar van het merk Prospector Co. een mooi cadeau wat jouw date night zeker zal bevorderen. 


Valentines Gift Women


Bestie’s Best gifts: Last but not least; uiteraard voor alle happy singles onder ons: de beste cadeau tips voor jouw maatje. Fatboy heeft een lijn met speelse retro lampjes genaamd: het “Transloetje”. Té leuk om jouw vriend of vriendin mee te verrassen en te verwennen met dit zonnestraaltje in huis toch?! Wil je jullie muzikale avondjes vieren? De Crosley platenspeler werkt op batterijen en is dus mee te nemen naar het park, op de boot of zelfs naar het strand. Is jouw BFF een heuse festivalganger dan maak jij hem/haar zeker blij met deze ‘ hipster like’ zonnebril van See Concept. Vind je het leuk om jouw best friend iets te geven voor in huis? ZENOLOGY is een huisparfum, verkrijgbaar in verschillende geuren wat zorgt voor het ultieme thuisgevoel. 
Valentines Gift Friends

Uiteraard hebben we nog veel meer toffe items voor jou in petto. Shop hier > en ontvang jouw Valentine present nog op tijd in huis!