Het weekend beginnen met déze outfit tips!

Outfit tips

Hoewel het weekend voor iedereen een andere betekenis heeft (voor de een is het twee dagen van ultieme ontspanning, voor de ander betekent het twee dagen vol uitjes, sociale aangelegenheden of zelfs werk). Toch betekenen de zaterdag en zondag voor de meeste mensen het hoogtepunt van de week.

Met deze tips kom jij (zonder kleerscheuren ;) het weekend door.

Friday Night Vibes
Vrijdagavond is het moment van ontlading. Even loskomen van alle stress op je werk of van je studie en een moment om te genieten met collega’s, vrienden of familie. Omdat de vrijdagmiddag veelal wordt afgesloten met een borrel wil je fully prepared de avond in.

Wanneer je jouw outfit enigszins strategisch bij elkaar zoekt, transformeer jij met een paar handige tips zo vanuit je casual Friday Work Look naar een Casual Chique Party Outfit geschikt voor een goede borrel in de stad of een gezellig diner.

Wat je daarvoor moet doen? Laat vooral die grote weekendtas met meervoudige outfitcombinaties thuis! Die laatste werkdag van de week is al zwaar genoeg zonder een lading bagage die je vroeg in de ochtend met je mee moet zeulen.

Het enige wat jij nodig hebt om van een zakelijk eentje te volgroeien tot een feestelijke zwaan is 1 goede truc met een of meer geschikte items.

Wat deze magische items zijn? Het hoeft echt niet zo ingewikkelde te zijn… We zetten hier een paar leuke tips voor je op een rij:

Women on heels
Wij vertellen je eigenlijk dát wat je al lang weet. Heels do the trick. Spice je dagelijkse look up met een paar sexy hakken en je hele houding en outfit zal transformeren.

Add one Statement piece
Wanneer je op vrijdag ochtend zorgt voor een goede basis, hoef je voor je VRIJMIBO alleen nog maar een goede top of een mooi jasje toe te voegen… Voila: simpeler kan niet.  

Add some glitter
Hoewel je voorzichtig moet zijn met het toevoegen van glim en glitter in je outfit. Moet je er ook absoluut niet bang voor zijn. Een simpeler voorbereiding voor jouw Friday Night bestaat niet. Neem een goede statement necklace of opvallende oorbellen mee die je à la minute kunt aanschieten. Je staat versteld van wat zo’n kleine toevoeging met je outfit kan doen.

What make-up can do
Een likje mascare en een rode lipstick maken de truc af. Maar dat hoeven we je op dit punt vast niet meer te vertellen ;).  

Bronnen: Locals United, Steal the Look, Sincerely Jules, Vitasumarte,