I'm only a morning person on Black Friday!

22 november - Nikki

Aankomende vrijdag is het weer zover: Black Friday! Je kan je dus opmaken voor een dag met aanbiedingen en kortingen! Wij van Locals United kunnen en willen vanzelfsprekend niet achterblijven en jou voorzien van de leukste aanbiedingen. 

Deze feestdag is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten. Black Friday komt de dag na Thanksgiving Day en zo wordt er een geweldig startsein gegeven voor het cadeauseizoen! Met sinterklaas en kerst in het vooruitzicht is dit een erg leuke en voordelige dag om te beginnen met het scoren van jouw ultieme cadeautjes.

Al de webshops konden natuurlijk ook niet stil blijven staan, daarom werd Cyber Monday in het leven geroepen. Deze dag valt de maandag na Black Friday en staat ook geheel in het teken van allemaal verschillende aanbiedingen, maar dan voor webshops.

Omdat wij jou de beste aanbiedingen gunnen, hebben we vanaf dit jaar een heel Cyber-Weekend! Wij beginnen op Black Friday met de aanbiedingen en laten deze het hele weekend doorlopen t/m maandag! Zo heb jij de tijd om goed tussen onze grote hoeveelheid producten met aanbiedingen te kijken!

Ons speciale assortiment vol met aanbiedingen komt onder andere tussen de collecties van de volgende winkels vandaan: Manders, La Spada, Ultimo Mode, Reykjavik en De Ridder Schoenen! Zij hebben voor jou de leukste collectie samengesteld met allemaal aanbiedingen! De artikelen houden wij nog als een verrassing, maar wij kunnen wel garanderen dat het zéker de moeite waard is om een kijkje te nemen tussen al de aanbiedingen ;).

Een kleine hint:
De collectie zal bestaan uit artikelen met aanbiedingen vanuit de mooie collecties van veel verschillende merken. Dus kijk alvast gerust rond op de volgende pagina’s van een greep uit al de merken om jouw favorieten uit te kiezen:
Bron: Locals United.