I'M SORRY FOR WHAT I SAID WHEN IT WAS WINTER

13 maart 2018 - Jacco

We kunnen het voorjaar al bijna ruiken en het is tijd om je kledingkast alvast een zomers tintje te geven! Lees; een tintje. Want Nederland zou Nederland niet zijn als het volgende week ineens keihard regent. Of sneeuwt. Of dat we ineens de Elfstedentocht kunnen schaatsen.

Bij het voorjaar moeten we namelijk al gelijk denken aan kledingstukken met een korte mouw, jurkjes, zonnebrillen en voorjaarsjassen. Misschien dat de voorjaarsjassen wel het leukste zijn, want die kunnen jouw outfit helemaal afmaken! Gelukkig hebben wij een ruime keuze aan allerlei voorjaarsjassen. Denk hierbij aan trenchcoats, spijkerjasjes, bomberjacks of leren jasjes.

De trenchcoats hebben we natuurlijk gezien op catwalks van Valentino, Loewe en Céline. Nu hebben wij natuurlijk allemaal met Kerst een spaarrekening gevraagd die nooit leeg raakt, maar dat hebben wij allemaal niet gekregen. Vandaar dat wij wat betaalbaardere trenchcoats hebben die perfect zijn als voorjaarsjas!

Nog meer affordable voorjaarsjassen zijn bijvoorbeeld onze spijkerjasjes! Dankzij de shows van onder andere Tom Ford, Kenzo en Zadig & Voltaire weten we dat denim weer helemaal in is dit voorjaar. Steel de shows met onze spijkerjasjes van bijvoorbeeld Levi’s of Tommy Hilfiger! 

Jullie hebben in ons vorige blog kunnen lezen dat ook pastel een echte go is dit voorjaar! Speciaal voor de pastel lovers onder ons hebben wij verschillende voorjaarsjassen in poederroze en babyblauw van merken als Calvin Klein en Rains.

Benieuwd geworden naar onze volledige collectie met de mooiste voorjaarsjassen? Bekijk onze collecties voor heren en dames en get ready for spring!