In je kersttrui aan het familiediner | Christmas Sweater inspiratie

Christmas Sweater

Het is bijna kerst en dat betekent naast familie, lekker eten en daarna uitbuiken, natuurlijk ook sjaals, mutsen, maar vooral dikke truien. Het liefst een fijne kersttrui om nog meer in de kerstsfeer te komen.

Je denkt misschien direct aan een trui met een enorm rendier erop, maar er zijn nog veel meer opties. Kijk bijvoorbeeld even naar deze leuke trui met kerstmannen van Tokyo Laundy of als je toch liever een iets rustigere print hebt, is deze sneeuwvlokjes trui misschien wel echt iets voor jou. Nog leuker natuurlijk om af te kunnen wisselen en alle drie de kerstdagen (ja, we hebben er tegenwoordig toch een beetje een derde bij gekregen) een andere trui te dragen. Nog een beetje inspiratie: een trui met subtiele rendierprint, want die zijn er natuurlijk ook.

Zeker als je nog geen kersttrui in je kast hebt liggen, wordt het dit jaar echt wel tijd om deze klassieker toe te voegen aan je garderobe! Naast dat het ondertussen zo koud wordt, dat een dun vestje echt niet meer voldoet, geven deze truien je outfit toch net dat beetje extra dat je met een basic trui niet hebt! Je kunt de kersttrui trouwens rustig combineren met een feestelijke outfit met glitter, maar ook gewoon met een spijkerbroek.

En denk je nu: ik kan die trui maar een paar dagen per jaar aan? Nee hoor, waarom zou je niet nog wat langer in de kerstsfeer mogen blijven hangen en de trui nog rustig een paar weken dragen? Jij bent de baas over je outfit deze winter, of altijd eigenlijk! Dus, waar wacht je nog op: het is immers bijna kerst!

Bronnen: Locals United