It's the season to sparkle!

29 november - Nikki

De leukste en gezelligste tijd van het jaar kom er weer aan: het feest seizoen!

December staat alweer om de hoek! Deze maand staat voor al de sfeervolle feestdagen die plaatsvinden in deze maand. Met al deze feestdagen, zoals kerst en oud& nieuw, begint er eigenlijk ook wel wat van stress op te komen. Want wat voor cadeautjes moet je dit jaar geven aan iedereen… De grootste stress komt misschien nog wel van iets totaal anders, namelijk: wat moet ik aantrekken?!

Tijdens de feestdagen kan er over het algemeen flink worden uitgepakt met kleding, maar dan moet je natuurlijk wel een idee hebben op welke manier! Tijdens deze maand kan je van alles dragen wat feestelijk is. Veel glitters, glimmende stoffen, goud, zilver en zwart komen bijvoorbeeld altijd weer terug!

Wij willen jou graag helpen met jouw keuze-stress! Daarom hebben wij hieronder een artikelen geselecteerd waarmee jij altijd goed zit tijdens de feestdagen!

-Vrouwen:

Jurken
Jurken mogen in jouw feestgarderobe niet ontbreken! Wij hebben een kleine selectie gemaakt van ultieme feestdagenjurkjes voor jou, maar natuurlijk hebben wij nog veel meer keuze bij ons op de webshop!
Rokken
Deze vrouwelijke items zijn ook perfect voor de feestdagen. Je kan ze helemaal zelf stylen op verschillende manieren, zo kan je de rokjes het hele jaar door blijven dragen. Wij hebben een paar leuke ideeën hieronder op een rijtje gezet voor jou.
-Mannen:

Blazers
De formele en feestelijke blazers voor mannen doen het natuurlijk altijd goed tijdens de kerstdagen en oud & nieuw. Deze kan je heel stijlvol dragen met bijvoorbeeld een pantalon en overhemd, of je kan voor de iets meer casual look gaan waarbij je de blazer gewoon op een mooie jeans draagt.
Overhemden
Met een overhemd tijdens de feestdagen zit je altijd goed. Je hebt ze in veel verschillende soorten kleuren en printjes bijvoorbeeld. Zo is er altijd wel een overhemd wat helemaal bij jou past!
Bron: Locals United.