Key Colour Trends

3 juni - Wendy
Key Colour Trends

Ieder seizoen zijn er een aantal kleuren die de boventoon gaan voeren, kleuren die worden gezien als dé trendkleuren van dat seizoen. Voor dit seizoen zijn er drie kleuren rechtstreeks van de catwalk aangewezen als ‘Key Colours’.

Te beginnen met ‘Apricot Nude’. Een fijne abrikooskleurige nude tint. Een zachte pasteltint wat in diverse ‘shades’ met elkaar te combineren is. Apricot Nude zorgt voor een vrouwelijke, bijna engelachtige look. De kleur komt veelal voor in luchtige, zijdeachtige materialen of in transparante stoffen.

'Deep Ink Denim'
Deze kleur is de nieuwe variant van het welbekende en klassieke denim blauw. Een diepe kleur blauw als tegenhanger van de lichte zomerse kleurtjes die ieder zomerseizoen in de collecties terugkomen. De kleur komt mooi tot zijn recht in combinatie met witte of zwarte details en zorgt voor klassieke sportiviteit.

De laatste key colour betreft ‘Magma Orange’.
Een diepe kleur oranje met een intens, vurige ondertoon. De kleur straalt een bepaalde energie uit en kan zowel een klassiek geheel verzorgen als een sportief of bijna futuristische look creëren.


Apricot Nude

Apricot Peach


Deep Ink Denim

Deep Ink Denim


Magma Orange

Magma Orange


Om er zeker van te zijn dat de Key Colour Items niet aan je voorbij gaan hebben wij er een aantal voor je geselecteerd:

Short – Vila
Veterschoen – G.H. Bass
Top – Sisters Point

Jurk – Diva
Tankini – Cyell

Jurk – Josh V
Vest – Josh V

 

Bron: Trendstop, Locals United