Kinderkleding voor een onvergetelijke zomer!

29 juni - Nadine

Jaaaaa, het is weer tijd voor vakantie! Tijd voor nieuwe avonturen, herinneringen, vakanties en veel geplons in de zwembaden! Wij zijn inmiddels net zo enthousiast over de zomer als de kinderen zelf, want de zomercollectie is nu volop verkrijgbaar in ons kinderassortiment. In dit assortiment vind je nieuwe trends, stijlen en kleuren. Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat kinderen groeien als kool en daarom staat deze blog in het teken van de nieuwste trends waar je kind niet alleen deze zomer, maar ook volgende zomer veel plezier in kan maken!

De gehele collectie van onze local hero Romeyn Kids kun je vinden op Locals United. Deze gezellige winkel uit Barneveld daagt kinderen uit om zich te kleden in hun eigen stijl en met gevoel voor mode. Dit doen zij met een grote collectie met unieke merken zoals Amsterdams Blauw, Funky XS, Geisha Kids, Little 10 Days, Nik&Nik en Scotch R’belle. Onder deze kleding zien we een oude bekende trend: de patches. In onze tijd deden wij dat nog zelf met een strijkplaatje, maar nu is het weer helemaal in! Denk bijvoorbeeld aan deze stoere gilet van Blokes & Diva’s of deze zomerjas van het merk Flo. Deze items kun je gemakkelijk combineren en zitten wat ruimer zodat je kind het jaar daarna ook nog kan lopen in deze kleding.

De Ridder Schoenen heeft ook advies als het gaat om kinderschoenen! Één ding zal altijd hetzelfde blijven bij kinderschoenen: de schoenen moeten stabiel en stevig vastzitten zodat kinderen heerlijk kunnen blijven spelen. Voor de echte zomerse dagen zijn de schoenen van Kipling een ware uitkomst. Deze schoenen lopen niet alleen erg comfortabel, maar zitten ook bij de enkel vast. Ditzelfde geldt voor het merk Reef Kids, die slippers ook toegankelijk maken voor kinderen.  Ook het bekende merk Teva maakt comfort gemakkelijk voor kinderen. Zeker op vakantie zijn deze schoenen een must wanneer kinderen veel lopen in de natuur. Daarnaast kunnen deze schoenen ook op de groei gekocht worden, omdat deze schoentjes door middel van klittenband verstelbaar zijn.

Ook enthousiast geworden? De nieuwste kinderkleding collectie shop je bij Locals United. Advies nodig voor de juiste maat of kledingadvies nodig? Neem dan contact op met de winkel en wees verzekerd van een outfit die echt bij je kind past!