King’s Day Is Coming!

18 april 2018 - Noëlle

Volgende week is het alweer zover: Koningsdag! Natuurlijk hopen we op goed weer zodat we lekker op het terras kunnen zitten, maar wat misschien nog wel belangrijker is; wat dragen die dag?! Veel mensen zal je zien met de standaard oranje boa’s, glitterhoedjes en vlaggetjes op de wangen. Maar wat nou als je iets minder standaards wil? Wij hebben de leukste oranje items voor jou op een rijtje gezet!

Voor dames zijn blouses super handig met onvoorspelbaar weer. Ze zijn vaak lekker luchtig, maar hebben we lange mouwen waardoor je het niet snel koud krijgt. Neem bijvoorbeeld deze blouse van GUSTAV. Een toffe, oranje blouse die je ook na Koningsdag nog kunt dragen. Door de bloemenprint krijgt de blouse een leuke, zomerse uitstraling en is daardoor tevens goed te combineren met andere kleuren, zoals roze pasteltinten.

Mocht je nou niet zo’n fan zijn van blouses, kun je ook gaan voor een wat sportievere look. Dit item van Superdry is daar uitermate geschikt voor. Het heeft korte mouwen voor wanneer het warm wordt, maar er kan ook een zwart of wit vest overheen gedragen worden. Er is overigens ook een sweatervariant van verkrijgbaar. Leuk om te dragen op een stoere jeans of rok.

De heren komen uiteraard niets tekort. Deze polo van Superdry heeft een print met flamingo’s, waardoor er een zomerse look gecreëerd wordt. Toch zie je er erg netjes en verzorgd uit. Dit item is na Koningsdag ook goed te dragen op een short, tijdens de warme zomerdagen.

Liever een wat meer casual look? Ga dan voor dit t-shirt van Scotch&Soda. Door de donkerblauwe print op de voorkant is het leuk om dit item te combineren met een donkere (korte) jeans. Later kan dit shirt ook weer goed gecombineerd worden met een (donkere) short. Mocht het wat kouder zijn, dan is een donkerblauw vest hier goed bij te dragen.

Veel (shop)plezier!