Klaar voor alle weersomstandigheden!

28 maart - Nadine 


We kennen allemaal het probleem, een kledingkast vol met kleding en tóch hebben we het idee dat we helemaal niks hebben om aan te trekken. Nu de lente ook nog eens officieel is begonnen is de sneeuw gesmolten, stijgen de temperaturen, komen de bloemetjes weer uit de grond en fluiten de vogels ook weer gezellig mee. In de lente drinken we weer de eerste wijntjes op een terras en gaan we meer naar buiten. Eindelijk! Helaas blijft het toch echt Nederland en weten we nooit wat we kunnen verwachten van het weer. Gelukkig hebben we daar weer een aantal handige oplossingen voor bedacht!

Bij wisselvallig weer hoort een outfit waarbij je voorbereid bent voor alle weersomstandigheden. Een goede reden om te kiezen voor laagjes! Zo wordt je niet alleen uitgedaagd om eens kledingstukken aan te trekken die al een tijdje in de kast liggen, maar krijgt je outfit ook eens een andere look. Met een aantal goede basics kun je natuurlijk al vele kanten op, maar mixen en matchen is misschien nog veel leuker! Probeer eens verschillende kleuren te combineren met verschillende materialen, zo krijg je meer dimensie in je outfit en kan je outfit wel eens opvallend uitpakken!

In de lentemaand is een broek een veel gekozen optie, maar wat dacht je van een lange jurk met een wat dikkere stof met daaronder een tregging? Denk bijvoorbeeld aan deze jurk van het merk Superdry of deze jurk van Maison Scotch. Of toch liever een lange rok met een dikke maillot? Boven een broek of rok heb je ontzettend veel mogelijkheden. In de lente is het handig om te kiezen voor laagjes die je bij mooi weer ook gemakkelijk weer uit kunt trekken. Denk bijvoorbeeld aan een blazer, vest, sjaal of een dun jasje. Ook zijn er vele jasjes zoals leren jasjes die erg leuk zijn om open aan te trekken.

We hopen dat je weer met frisse inspiratie aan de slag kunt met het maken van je eigen lente-look! Voor nog meer inspiratie kun je ook een kijkje nemen bij onze Shop the Looks of op onze website van Locals United.