Life isn't perfect, but your winter-accessories can be!

15 november - Nikki

Het weer is grauw, donker en koud geworden buiten, de winter staat alweer om de hoek! Om je goed te beschermen en warm te houden deze winter heb je wel de beste en leukste accessoires nodig.
People will stare. Make it worth their while!

-Sjaals
Dit is dé winterse-accessoire die niet mag ontbreken in jouw garderobe; de sjaal! Je wilt jouw té leuke tussenjas nog wat langer blijven dragen, dat snappen wij heel goed. Als je deze jas dan combineert met een lekker warme sjaal kan dit gewoon. Wanneer de temperaturen dan echt ver dalen kan je je winterjas aandoen. Om je winterjas leuk te stylen kan je natuurlijk ook kiezen uit allerlei verschillende soorten, kleuren en printjes sjaals. Zo geef je jouw winterjas net die extra persoonlijke touch. 1. Vrouw: Maison Scotch €69,95.
 2. Man: Thomas Maine €69,95.
 3. Man: State of Art €49,95.
 4. Vrouw: Anecdote €119,95.


-Handschoenen
Om jouw handen niet te laten bevriezen met het koude weer wat eraan komt, heb je een paar warme handschoenen of wanten nodig! Het belangrijkste aan de handschoenen is dat ze warm moeten zijn, maar de handschoenen moeten er óók leuk uitzien en matchen met jouw winterjas! Om jou te helpen met het kiezen hebben wij hieronder een paar leuke handschoenen/wanten voor je op een rijtje gezet! 1. Man: Hestra €95,00.
 2. Man: Barts €29,99.
 3. Vrouw: Barts €24,99.
 4. Vrouw: Emu Australia €79,95.


-Mutsen
Voor de fietstochtjes in de winter ben je natuurlijk erg geholpen met een lekkere warme muts. Een ander voordeel naast dat een muts lekker warm is, is dat jouw haar redelijk droog blijft bij regen en sneeuw! Je hebt mutsen in allemaal verschillende soorten en kleuren. Je kan dus altijd de juiste muts bij jouw outfit uitzoeken. 1. Man: Lacoste v.a. €34,95.
 2. Vrouw: Barts €39,99.
 3. Man: C.P. Company €79,95.
 4. Vrouw: Superdry v.a. €29,95.

 

Bron: Locals United.