MAAK JE KLAAR VOOR HET VOORJAAR

1 maart 2018 - Jacco

Dankzij de kou kunnen we ons bijna niet voorstellen dat het voorjaar alweer voor de deur staat! Om jullie op de hoogte te houden van wat je het beste kunt dragen voor Spring/Summer 2018, hebben wij hier de beste voorjaarstrends op een rijtje staan!

Afgelopen september zijn er tijdens de fashionweek in New York, Londen, Milaan en Parijs geweldige voorjaarstrends gespot. Hierbij verklappen we jullie dat er onder andere veel pastel gedragen gaat worden. Ook denim, trenchcoats, plastic en slipdresses zijn gezien op de catwalk.

Maar wij hebben nog meer gespotte voorjaarstrends in de spotlight staan. De eerste trend is gezien in shows van onder andere Versace, Calvin Klein en Marc Jacobs. We hebben het hier over colourblocking! De trend waar geen kleur gek genoeg kan zijn. Creëer deze trend gemakkelijk met een shirt van ALIX THE LABEL gecombineerd met een rok van NIKKIE.

De tweede trend is de kokerrok! Deze zijn gespot in shows van Prada, Balenciaga en Hermès. De printjes en dessins kunnen niet opvallend genoeg zijn met deze trend. Hiervoor hebben wij onder andere kokerrokken van KYRA & KO en PINKO.

Van links naar rechts:
T-shirt van ALIX The Label - €79,95
Rok van NIKKIE - €119,95
Kokerrok van Kyra & Ko - vanaf €79,95
Kokerrok van Pinko - €219,95

Tijdens de shows van onder andere Céline, Balmain en Saint Laurent hebben we veel getextueerde kledingstukken gezien. Franjes, tule, ruffles of kralen, je kunt het zo gek niet bedenken bij deze voorjaarstrend! Hiervoor hebben wij een little black dress van NIKKIE en een streetsylish jas van MAISON SCOTCH.

De laatste trend die wij voor jullie hebben uitgelicht zijn shorts! Deze zijn gespot tijdens shows van onder andere Louis Vuitton, Christian Dior en Valentino. Geen mini-skirts meer, maar shorts voor dit voorjaar! De shorts die wij voor jullie hebben uitgekozen zijn van LIBERTINE en FABIENNE CHPOT.

Van links naar rechts:
Jurk van NIKKIE - €149,95
Jas van Maison Scotch - €179,95
Short van LIBERTINE - €135,00
Short van Fabienne Chapot - vanaf €79,95

That’s it! Shop bovenstaande, of andere artikelen, in onze webshop en maak je klaar voor het voorjaar!