Merk Uitgelicht: Expresso

18 oktober - Nikki

Ben jij opzoek naar mooie, stijlvolle en vrouwelijke kleding? Zoek dan niet verder! Het Nederlandse merk Expresso heeft precies wat jij zoekt!

Dit Nederlandse modemerk heeft een duidelijk uitgesproken vrouwelijke stijl. Expresso brengt vier keer per jaar een collectie uit. Bij deze collecties worden verschillende thema’s in gedachten gehouden. Deze collecties bevatten statement-items en worden aangevuld met basisitems en accessoires. In deze collecties staat het centraal dat jouw sterke punten geaccentueerd moeten worden en de zwakkere punten verbloemt moeten worden. Wie wilt dat nou niet! Je kunt dus zelf precies kiezen of je meer houdt van wat opvallendere/gedurfde kleding of liever een mooie outfit samenstelt met stijlvolle en vrouwelijke basics. Dat je je goed moet voelen in de kleding is dan ook iets wat voorop staat bij Expresso. Ze willen dat jij je op je best voelt met Expresso-kleding aan, want dan straal je dat ook uit!

Expresso wilt niet alleen het best uit jou halen doormiddel van hun collecties, maar wilt ook goed omgaan met het milieu en de wereld om haar heen. Ze zijn sinds 2004 aangesloten bij de Fair Wear Foundation en maken kleding van bijvoorbeeld biologisch katoen en milieuvriendelijke stoffen. De Fair Wear Foundation maakt zich hard voor goede arbeidsomstandigheden voor fabrieksmedewerkers die kleding maken.
Met die gedachten in je achterhoofd voel je je natuurlijk nog beter over de mooie collecties van Expresso en straal je er nog meer in!

Ook zo enthousiast en nieuwsgierig geworden naar de mooie collecties van Expresso? Deze shop je nu bij ons online!
Veel shopplezier!

Bron: Expresso, Locals United