Merk uitgelicht: Parajumpers

24 augustus - NikkiBen je opzoek naar een modieuze, stoere en kwalitatief goede jas? Dan ben je bij het merk Parajumpers op de juiste plek!

Parajumpers is een merk dat vooral bekend staat om haar modieuze en functionele jassencollecties voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk is ontstaan uit een samenwerking tussen Ape en ontwerper Massimo Rossetti. Het resultaat van deze samenwerking zijn innovatieve en modieuze outerwear-collecties met hoogstaande technologische onderdelen. De jassen van Parajumpers hebben vooral het doel om op een modieuze manier functionaliteit te bieden voor de drager.

Elk jaar worden de collecties van Parajumpers weer aangepast en vernieuwd met nieuwe kleuren de details voor haar jassen. Zo wordt het zoeken naar een (winter)jas elke keer weer een feestje!

De jassen zijn gemaakt van slijtvaste nylon, vaak voorzien van een verwijderbare gewatteerde voering en een met bont afgezette capuchon. De jassen hebben vaak aan de voorzijde een grote afritsbare zak met daarin nog eens drie zakken die speciaal zijn ontworpen om accessoires zoals iPods, gps-apparatuur en mobiele telefoons in mee te nemen.

De kraag van een Parajumpers jas sluit met een haak die ook gebruikt wordt bij parachutespringen. Dit verwijst natuurlijk naar de merknaam, het stoere uiterlijk en staat symbool voor de slijtvaste kwaliteit van de jassen.

Ben jij enthousiast geworden over het merk Parajumpers? Op onze webshop vind je nu de nieuwste herfst –en wintercollectie van dit merk, dus neem gerust een kijkje en laat je verrassen door dit mooie merk!
Bron: Parajumpers, Locals United