Merk uitgelicht: Summum

22 juni - Nadine

We zien dit merk steeds vaker verschijnen en wij snappen als geen ander waarom. Kleding van Summum heeft een bijzondere mix gecreëerd. Het assortiment is stoer, elegant, tijdloos, trendy en op-en-top vrouwelijk. Daarnaast is de collectie zeer breed, van uitdagend tot keeping it simple.  Bij Summum vind je altijd een kledingstuk wat past bij je mood.

Wie kijkt naar de collectie van Summum verwacht wellicht dat zij een modemerk zijn van over de grens. Ze hebben gevoel voor mode, laten zich inspireren door stylisten van over de hele wereld en dat is te zien in de verscheidenheid van kleuren, prints en stoffen die zij gebruiken. Niet is minder waar, Summum kent haar oorsprong gewoon in Amsterdam. Die Nederlandse oorsprong is nog steeds voelbaar. Summum’s karakter is vindbaar in Nederlandse nuchterheid en echte handelsgeest. Stylisten van Summum houden zich namelijk erg vast aan hun eigen sterke DNA en hebben zich verspreid over maarliefst 700 verkooppunten.

Ook voor deze zomer kun je een bijzondere collectie van Summum vinden bij Locals United. Bij dit merk vind je kleding voor alle gelegenheden. Zoek je wat nettere kleding voor een feestje? Bekijk dan eens deze jumpsuit of deze jurk. Of toch opzoek naar iets casuals waarmee je klaar bent voor je tropische vakantiebestemming?  Flaneer dan langs de boulevards in stijl met deze blouse met flamingoprint of deze gewaagde jurk met Afrikaanse print.

Ben jij net als ons ook enthousiast geworden over dit bijzondere merk uit Amsterdam? Neem dan eens een kijkje bij de gehele collectie van Summum bij onze online shop. Een ding is zeker, met kleding van Summum ben je altijd verzekerd van de juiste trends en loop je er altijd hip en trendy bij.