Merken die je nog niet kende

11 april - Nadine


Op Locals United vind je een hoop bekende merken zoals Catwalk Junkie, G-star en Esprit, maar hoe fijn het ook is om een merk te kennen, soms is het leuk om ook eens de onbekende merken te ontdekken! Op die manier weet je zeker dat de kans groter is dat je iets unieks draagt! Bij Locals United vind je naast de grote merken ook een aantal minder bekende merken waarmee jij je outfit een persoonlijke touch kunt geven!                       

1. Brax
Dit merk is afkomstig uit Duitsland en maakt voornamelijk broeken. Dit zijn casual en smart business broeken die erg comfortabel zitten.  Of je nou een broek zoekt voor vrije tijd of naar kantoor, bij Brax kun je altijd een broek vinden die daarbij past. Het merk maakt broeken voor zowel mannen als vrouwen en heeft oog voor detail en kwaliteit. Als je een Brax broek koopt, dan weet je dat je goede kwaliteit in huis haalt.

2. A Beautiful Story
De naam zegt het eigenlijk al, er schuilt een mooi verhaal achter dit bedrijf. Het bedrijf is begonnen met een samenwerking met een zilverfabriek in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. De oprichtster van A Beautiful Story hoorde dat de zilversmeden opzoek waren naar werk en toen was deze onderneming geboren. Daarnaast helpt het bedrijf Nepalese mannen en vrouwen aan werk en voorzien zij Nederlanders met echte fairtrade sieraden!

3. Aaiko
Ook al lijkt dit merk op een internationaal bekend merk, het is een echt Nederlands merk. De naam staat voor ‘’beloved’’ en ‘’tough’’ en dat kun je terugzien in de kleding. De designer heeft veel gereisd en is daardoor geinspireerd geraakt. Dit is dus onderdeel van het DNA van Aaiko. Aaiko is een echt vrouwenmerk waar je onder andere tops, jassen, broeken, rokken, jurken en accessoires kunt vinden!