Het beste Moederdag cadeau

29 april - Wendy
Moederdag

Met alle bijzondere en drukke dagen in de maanden april en mei zouden we haast vergeten dat Moederdag bijna voor de deur staat! Met nog maar een weekje te gaan begint de tijd te dringen om op tijd een passend cadeau in huis te hebben voor de vrouw in ons leven die wij toch allemaal beschouwen als één van de belangrijkste personen die we kennen! Na alles wat onze moeders voor ons hebben betekend is Moederdag een mooie gelegenheid om eens iets extra’s terug te doen. En ondanks dat wij onze moeders uiteraard allemaal verwennen, ook op dagen dat er niets bijzonders in de kalender staat, is het toch leuk om haar op deze ene speciale dag, eens extra in het zonnetje te zetten.

Het leek ons daarom leuk om een aantal leuke Gift Tips voor je op een rijtje te zetten.

Houdt je moeder van modern design, dan is Fatboy het cadeau voor haar! Bij Fatboy denken wij allemaal aan die immense zitzakken waar je heerlijk in kan wegzakken. Maar minder mensen zullen weten dat het merk ook andere interieur artikelen produceert zoals de leuke schemerlampjes, genaamd het Transloetje. De lampjes zijn gemaakt van transparant materiaal in alle denkbare kleuren!

Maak je je moeder eerder blij met een mooi accessoire zoals een luxe shawl, een mooie zonnebril of een nieuwe portemonnee? Kijk eens in de collectie van POM Amsterdam, Komono, FAB of By LouLou. Deze merken leveren de mooiste collecties aan fijne dames accessoires in de meest vrolijke kleuren en bijzondere prints.

Is jouw moeder blij te maken met sieraden of een nieuw horloge? De collecties van Buddha to Buddha, Cluse, Komono, Hooked of Pig&Hen zijn dan zeker het bekijken waard.

Bekijk de gehele collectie dames accessoires online bij Locals United en vind nog net op tijd het perfecte cadeau om jouw moeder volgende week mee te verrassen!

Bron: Locals United