New Arrivals! Met BULAGGI tassen ga jij perfect gestyled het najaar in!

7 september - Noëlle

Bulaggi tassen

De vakantie is afgelopen en het najaar komt langzamerhand in zicht. Dit betekent voor de meesten: back to work. Hoe kan je beter een frisse start maken dan met een gloednieuwe tas? 

Uit Italië soms? Nee hoor, gewoon van Nederlandse bodem.  BULAGGI klinkt dan misschien Mediterraans, maar het hoofdkantoor van dit trendy tassen- en accessoires merk is gevestigd in Hilversum. Het is zo’n succesvol bedrijf geworden dat het is uitgegroeid tot een internationaal platform. Zo verkoopt het merk haar producten niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen en zelfs in Canada!

Bij BULAGGI staat de functionaliteit centraal. Elke tas moet dus voornamelijk praktisch zijn, maar er uiteraard ook chique en trendy uit zien. Hier speelt het merk goed op in door in iedere tas een apart telefoonvakje en een rits met afsluitbaar binnenvak te maken. Daarnaast heeft ook elke tas een exclusieve BULAGGI binnenvoering. 

Omdat niet iedere vrouw hetzelfde is, brengt BULAGGI veel diversiteit in de collecties. Van partybag tot aan shopper: Er is voor iedere vrouw wel iets te vinden in het gewenste formaat en de juiste kleur. In de nieuwe collectie komen vooral veel aardetinten voor, echter is er ook een opvallende kleur aanwezig: rood. Ook de slangenprint komt in meerdere tassen terug. 

Last but not least, een belangrijk weetje. Het merk is erg betaalbaar. Je hebt al een BULAGGI tas vanaf 25 euro.

Benieuwd geworden? Shop de tassen bij Locals United.

 

Tas - Jill Brown €90,00

Tas - Megan Red Snake €85,00


Bron: Locals United, Bulaggi