New Brand Dr. Vranjes

3 maart 2016 - Wendy


New brand alert! We got something good for you! 
Er staat een nieuwe topper online! Omdat je huis er uiteraard altijd tip top bij moet staan, hebben wij een prachtig nieuw merk gevonden: Dr. Vranjes. Een uitgebreide lijn met huisparfums en geurkaarsen die er niet alleen voor zorgt dat jouw huis voortaan heerlijk ruikt, maar die met een mooi en warm design ook zorgt voor de nodige extra sfeer in huis. Het merk vindt haar oorsprong in Florence, Italië en bestaat al sinds 1983.

Concept
Dr. Vranjes is gebaseerd op het concept dat er een geur hoort bij iedere ruimte. Om je optimaal comfortabel te voelen in een bepaalde ruimte spelen het oog, de geest en andere zintuigen zoals geur een grote rol. Om een ruimte volledig tot zijn recht te laten komen kan geur daarom heel belangrijk zijn. Hieruit is een lijn van vele verschillende ‘fragrances’ ontstaan. Oog voor detail in geur en ontwerp staat hierbij centraal. De kaarsen van Dr. Vranjes zijn vervaardigd uit een mooie mix van olie wat zorgt voor een fijne vlam en warm licht. Door het branden van de wax, komt er gelijkmatig een aangename geur vrij. Iedere kaars is goed voor 70 branduren. De huisparfums bestaan uit verschillende lijnen waarin de vier elementen, de windrichtingen, bloemen, fruit en kruiden de basis vormen van de verschillende parfums.

Lentebos en bloemenweide
Bij Locals zijn we inmiddels verkocht. Zo ruikt het bij ons thuis tegenwoordig naar bloemetjes, vanille en lavendel. Met de geuren van Dr. Vranjes waan jij je thuis midden in een bloeiende weide op een zomeravond of in het bos op een vroege lente ochtend. Iedere geur is een opzichzelfstaande mix van natuurlijke en ambachtelijke producten en zorgt voor een harmonieuze symfonie tussen klassieke elementen en aromatische geuren.

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau dan is Dr. Vranjes een aanrader!

Vind jouw geur!

Houd jij van een subtiele, lichtzoete geur:
Fico Selvatico is een opzichzelfstaande mix van vijgen wat zorgt voor een volle maar subtiele geur. Deze geur is verkrijgbaar in twee maten.

Voel jij je geïnspireerd in een kruidige omgeving:
De Candle Tabacco bevat een aroma mix van een tabaksplant met tonkaboon gecombineerd met vanille.

Kom je tot rust in een ruimte waar heerlijke houtgeuren de boventoon voeren:
Probeer de Candle Sandal wood waarin houtachtige aroma’s zijn verwerkt afkomstig van sandal wood, cedar wood en gujak.

Ben jij een liefhebber van frisse of lichtbloemige geuren:
Probeer de Candle Incenso met Nutmeg bloemen, Labdanum en Benzoin.

Is lavendel de geur die bij jou past?
Dan is het huisparfum Lavanda Timo met het mooie aroma van lavendel een aanrader.

Ben je op zoek naar een zachte geur?
Het huisparfum Aqua is gebaseerd op het aardse element water en verspreid een aangename, subtiele geur. Een leuk detail van dit parfum is dat de groene vloeistof door zonlicht kan veranderen in een blauwe kleur.

Ben jij een liefhebber van een geur met wat extra body?
Cuoio Radica is een mix van leer en walnoot, wat zorgt voor een warme sfeer in jouw ruimte.

Op zoek naar een special edition voor een speciale gelegenheid?
Anniversario Oud Nobile is speciaal ontwikkeld als jubilieum editie voor het merk en bestaat uit een mix van bergamot, neroli met myrr en incense. 

Shop jouw Dr. Vranjes online bij Locals United!