New year, New beginnings

5 januari 2017 - Nina

Sportkleding

Een nieuw jaar betekent natuurlijk goede voornemens! Een kans om jouw healthy shakes ’s ochtends weer nieuw leven in te blazen. En wat dacht je van wat minder borrelen, wat vaker naar de sportschool of de dag fris beginnen met een stuk hard lopen? We kennen ze allemaal. Maar wat gaan we eraan doen om al die voornemens dit jaar wél na te leven?

Dit is het moment om de draad weer op te pakken en het beste in jezelf naar boven te halen. Bij Locals helpen we je graag een beetje op weg! Zodat je in ieder geval herinnerd wordt aan al je goede voornemens tijdens de eerste dagen van het nieuwe jaar!

Alles wat je er in december aan hebt gesmokkeld, wil je deze maand natuurlijk het liefst als sneeuw voor de zon weer zien verdwijnen. Dat betekent alleen wel dat je, jezelf een beetje moet helpen. En wat motiveert nu beter dan een nieuwe sportieve look?! We hebben een tal van sportleggings, vesten, shirts en tops, waarmee je sportief én fashionable voor de dag komt!

Bij gezond eten en bewegen, hoort natuurlijk ook goed hydrateren! Zeker tijdens het sporten is het belangrijk voldoende te drinken. Een grote waterfles op het aanrecht die je ook nog even wijst op je voornemens voor 2017, is dan ook zeker niet onbelangrijk.  Met een van deze waterflessen van Nike (zwart, roze of blauw) ben jij helemaal goed voorbereid op het nieuwe jaar!

De juiste dosis motivatie en enthousiasme zullen ervoor zorgen dat jouw beste voornemens deze maand tot een succes maken! 

Shop meteen de fijnste sport items om dit jaar knallend van start te gaan.  


Dames sportkleding

Heren sportkleding


Bronnen: Locals United