Nieuw online: NIK&NIK by NIKKIE

2 februari 2016 - Wendy
NIK&NIK by NIKKIE

De maand februari is begonnen, het einde van de winter is in zicht en wij zien de voorjaarscollecties in rap tempo in de shop verschijnen! Naast al het moois wat al in ons assortiment staat, mogen wij komend seizoen weer heel wat mooie nieuwe merken aan onze collectie toevoegen. Niet alleen mogen wij nieuwe merken verwelkomen waar menig volwassen modehartje sneller van gaat kloppen. Wij hebben ook een nieuw merk toegevoegd, geschikt voor onze Mini-me. En aangezien onze spruitjes er minstens zo modieus moeten bij lopen als wij zelf, zijn wij super trots om te verkondigen dat wij vanaf heden NIK&NIK online in de shop hebben staan! 

NIK&NIK is de gloednieuwe kinderlijn ontworpen door Nikkie Plessen, die wij allemaal kennen als actrice, presentatrice en eigenaresse van het succesvolle modemerk NIKKIE.

De collectie van NIK&NIK bestaat uit de leukste items waarin veel gebruik is gemaakt van leuke modellen, grappige teksten en toffe prints. Met de collecties van zowel NIKKIE als NIK&NIK kunnen jij en je kleintje altijd op pad in de tofste outfit!

Outfit voor jou en je mini-me

Outfit voor jou en je mini-me