Nieuwe Fashion Held in Alkmaar

12 mei - Wendy

New Basic Alkmaar

 

In de historische ‘kaasstad’ Alkmaar vind je sfeervolle straten, karakteristieke grachtjes en mooie herenpanden. Typische bezienswaardigheden die je in Alkmaar gezien moet hebben zijn de acht hofjes, diverse musea, de kaasmarkt en verscheidene bezienswaardige kerken. Naast deze bijzondere cultureel / historische plekjes leent de stad zich perfect als winkelstad en heeft het dan ook een gezellig centrum met een mooie verzameling aan modewinkels. Eén van die winkels is New Basic een bijzondere multibrand store met echte Alkmaarse roots.

Sinds enige tijd heeft New Basic zich bij Locals United gevoegd en mag de winkel zich de nieuwste Local Hero noemen!

Al ruim 20 jaar is New Basic een gevestigde naam in het centrum van Alkmaar, in één van de oudste straten van Alkmaar; de Boterstraat op nummer 21-23. De Boterstraat bestaat al sinds 1492 en werd eerst de Molenstraet genoemd, alvorens de naam werd veranderd naar de Butterstraet wat uiteindelijk de Boterstraat werd.

Inmiddels zijn we een aantal eeuwen verder en heeft de Boterstraat zich ontwikkeld tot één van de meest gezellige winkelstraatjes in het hart van Alkmaar. 

Bij New Basic vind je een mooie selectie aan merkkleding voor zowel hem als haar. Merken die je onder andere in het assortiment zult vinden zijn: Cast Iron, Catwalk Junkie, Cowboysbelt, G-Star, Kultivate, Levi’s, PME Legend en Replay. Bij New Basic kun je urenlang vertoeven tussen de leukste modecollecties. Shopplezier en kans van slagen gegarandeerd!

Heb je iets leuks in de winkel in Alkmaar gezien maar heb je het laten hangen en heb je er nu spijt van? Niet getreurd! Vanaf nu kun je de gehele collectie van New Basic alsnog online bestellen! New Basic zorgt ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk wordt thuis gestuurd!

 Bron: Locals United, New Basic