Nothing is better than sweater weather!

11 oktober - Nikki

De herfst is alweer in volle gang! Naast de mooie kleuren brengt de herfst nog één ding met zich mee: koude temperaturen... Nu zullen veel mensen denken geef mij maar weer de zomer met haar hoge temperaturen, maar eigenlijk is de kou toch veel leuker. Met de herfst is het weer tijd geworden voor sweater weather! 

Dit weer geeft je de mogelijkheid om lekker weg te kruipen in een grote warme trui. Thuis kan je lekker bankhangen in een grote trui of naar je werk kan je ook een mooie trui dragen natuurlijk! Het is eigenlijk áltijd wel een goed idee!

Een voordeel naast dat sweaters zo lekker warm en zacht zijn, is dat je je er zo lekker in kunt verstoppen en ze groot zijn. Want na al die kopjes warme chocolademelk met slagroom en misschien zelfs al pepernoten is er misschien niet heel veel meer over van jouw summerbody waar je zo hard voor gewerkt had…

Er zijn veel verschillende soorten truien te vinden. Je kunt kiezen voor warme gebreide truien, coltruien of echte sweaters. Je kan de truien natuurlijk ook op verschillende manieren combineren. Je kunt ze bijvoorbeeld dragen met een mooie jeans of een stijlvolle rok. Zo heb je voor elke gelegenheid of ‘mood’ weer een andere leuke outfit met trui.

Om jou goed voor te bereiden op het echte sweater weather hebben wij voor jou de leukste en warmste truien geselecteerd!

-Vrouwen:


 

-Mannen:


 

Bron: Locals United.