NYFW Street Style Report: rechtstreeks vanuit de straten van New York

14 september - Wendy

NYFW Street Style Report 
De tijd van de jaarlijkse fashion shows is weer aangebroken. Alle belangrijke namen uit de modewereld hebben zich de afgelopen dagen in New York verzameld voor hét tweejaarlijkse fashion event.

Zowel op de catwalk als in de rest van de stad is het een drukte van jewelste en bruist het van de creativiteit en modsiche inspiratie. Designers, bloggers en overige showgangers vormen samen een interessante crowd waarin mode, ontwerp en stijl centraal staat.
De collecties zijn het afgelopen halfjaar met bloed, zweet, tranen en heel veel passie in elkaar gezet. Fashion Week is hét moment waar iedere ontwerper naartoe heeft gewerkt. De ontwerpers tonen tijdens deze september editie met hun collectie hun visie op de mode voor Spring 2017. Wil je weten wat er volgend voorjaar in de winkel hangt? Dan geven deze shows je alvast een mooi voorproefje.

Tegelijkertijd schetst het straatbeeld tijdens deze druk besproken Fashion Week een perfect beeld van de mode zoals die op dit moment trending is. Er is niemand die dichter op de trends zitten dan bloggers, ontwerpers, fashion redacteuren en ander modepubliek. Aangezien het maar een aantal keer per jaar voorkomt dat dit fashion audience op zo’n grote schaal bij elkaar komt, is dit een uitgelezen kans om inspiratie op te doen!

Wij hebben een aantal mooie Street Style photo’s voor je op een rij gezet. Raak geinspireerd en pas de laatste trends toe op jouw persoonlijke look.


Bronnen: Locals United, Stylecaster