Orginele vaderdagcadeaus

7 juni - Nadine

Over 11 dagen (18 juni, mocht je het nog niet in je agenda hebben staan) breekt de dag aan waarop onze vaders weer eens in het zonnetje gezet mogen worden! Ieder jaar worden alle clichés uit de kast getrokken met luchtjes, douchepakketen, bloemetjes en meer. Het blijft natuurlijk altijd leuk om een cadeautje te geven, maar het is nóg leuker om iets te geven wat hij niet verwacht!

1. Orbitkey
Dit is iets waar jij je vader elke dag blij mee kunt maken. Met de Orbitkey is de ongeorganiseerde sleutelbos echt verleden tijd. Ook hebben mannen vaak geen tas bij zich en dragen zij het liefst alles in hun broekzakken. Met de Orbitkey steken sleutels nooit meer uit en voelt het comfortabeler. Deze handige keys zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar met een prijs tussen € 23,99 en € 39,95.

2. Scheerset
Houdt je vader regelmatig zijn baard bij? Dan kan dit een zeer origineel cadeau zijn! Prospector Co heeft een kit samengesteld waarmee je alles in huis hebt voor een verzorgende scheerbeurt. In deze kit zitten de meest populaire producten met twee aftershaves, baardolie en scheerolie.

3. Baardzeep
We blijven nog even bij de baarden met deze baardzeep! Deze zeep is speciaal ontwikkeld om je baard op een verantwoorde manier schoon te houden. Het bevat namelijk pro-vitamine B5 en glycerine. Dit zorgt ervoor dat je baard verzorgd blijft en glanst!

4. Pig & Hen
De Pig & Hen armbanden zie je tegenwoordig steeds vaker! Deze armband voelt licht en is ideaal om je outfit een stoere look te geven! Deze armbanden worden in eigen land met de hand gemaakt, in Amsterdam Noord. Ze zijn zo sterk gemaakt dat de ze een leven lang mee moeten gaan! Kortom, een cadeau waar je vader de rest van zijn leven plezier mee heeft.

5. Secrid
We kennen tegenwoordig allemaal de alluminium kaarthouder waar je eenvoudig pasjes in kunt bewaren. Secrid gaat nog even verder! Dit is namelijk niet alleen een kaarthouder, maar ook een portemonnee. Nog steeds blijft het model vrij dus waardoor het eenvoudig past in je broekzak. Nu kun je niet alleen je pasjes meenemen, maar ook briefgeld meenemen!