Pastel perfection

9 maart 2018 - Jacco

In ons laatste blog hebben jullie kunnen lezen over de verschillende voorjaarstrends. In dit blog lichtten wij één voorjaarstrend uit. De titel heeft het natuurlijk al een beetje verraden, juist, pasteltinten!

Gespot op de catwalks van onder andere Céline, Hermès, Chanel en Victoria Beckham. Creaties in verschillende pasteltinten, ofwel ice-cream hues, van poederroze tot pistachegroen. Het handige aan deze trend is dat het met bijna alles, ik herhaal alles, te combineren valt! Hier volgen vijf how-to-wear-pastels.

Laten we beginnen met een niet-zo-gewaagde look. Combineer jouw poederroze shirtje of babyblauwe jas met zwart. Ja zwart, want alles past bij zwart. Ook is denim en pastel altijd een goede idee, hiermee ga je nooit de fout in. Door pastel te combineren met zwart en denim houd je jouw outfit nog een beetje basic en toch van nu!

Voor de heren onder ons… heb je nou nog niet die perfecte jeans om pastel mee te combineren? Bekijk dan snel onze winactie in samenwerking met Reykjavik. Wie weet maakt die Scotch & Soda jeans binnenkort deel uit van jouw garderobe.

Pretty in prints. Zeker nu, want we hebben de printjes al gespot tijdens verschillende shows! En hoe makkelijk zou het zijn als jij een geprint jurkje hebt in een groene pasteltint? Twee vliegen in één klap!

Voor de derde how-to gaat onze voorkeur wel uit naar zonnig weer. Combineer jouw pastel items met wit en creëer een classy en zachte look. Om deze look een beetje spannender te maken, kun je werken met sierraden en accessoires!

Zoals eerder vermeldt, zijn pasteltinten erg gemakkelijke te combineren. Zowel met zwart en wit, maar ook met andere trends. Denk hierbij aan metallic! Dit is wel echt voor de durfallen onder ons, want je zal zeker opvallen, maar wel op de goede manier!

The best for last, want hier zijn wij helemaal fan van! Waarom combineren wanneer je ook voor een full-pastel-look kunt gaan? Een broekpak of jumpsuit zal hiervoor helemaal geschikt zijn!

Well, that’s all. In onze nieuwe collecties zijn genoeg pastelkleurige items te vinden. Neem een kijkje en tover je garderobe om naar een pastelhemel!